ClipCache Pro Portable

High Hacker

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,540
0
İzmit
Program

Kod:
 ClipCache Pro, kullanımı kolay gelişmiş bir pano (clipboard)  yöneticisidir. Bilgisayarda yaptığınız tüm kopyalama işlemlerini izler  ve bunları kayıt altına alır. Bu sayede tüm kopyalanan metin, adres,  e-posta bilgileri saklanır. Windows'un standart pano aracı sadece en son  kopyalanan bilgiyi saklar. O yüzden sadece en son bilgiyi bir yere  yapıştırabilirsiniz. ClipCache Pro ise tüm kopyalama işlemlerini  depoladığı için çok önceki bir zamanda kaydettiğiniz bilgiyi bile tekrar  başka bir yere yapıştırabilir ya da tekrar işleyebilirsiniz.
Program  sadece metin dosyalarını hafızasında tutmasının yanında, web adresleri,  e-posta adresleri ya da çeşitli kısayolları da hafızasında tutabilir.  Bunu yaparken, kaynak, eklenme tarihi, biçim gibi bilgileri de gösterir.

 Program hafızasında tuttuğu metin dosyalarını HTML ya da düz metin  olarak saklar. Bu metin dosyalarını ya da bağlantıları kaydedebilir,  yazdırabilir, ekleyebilir ve üzerinde çeşitli değişiklikler  yapabilirsiniz.

 Programı isterseniz Windows'un açılışında  başlatmak üzere de ayarlayabilirsiniz. Bu sayede her daim aktif olur ve  tüm kopyalama işlemlerinizi kaydedebilirsiniz. Programın depolama  kısıtlaması da yok. Ayrıca yapacağınız kopyalama işlemleri için farklı  veritabanı da oluşturabilir, veritabanını yedekleyebilir, kaydedebilir,  yazdırabilir ve yeni klasör oluşturabilirsiniz.

 ClipCache Pro,  Windows'un size sunamadığı çok çeşitli detayları ve ayarı sunarak, her  türlü metin bilgisinin kaydını tutar. Artık kendinizi Windows'un pano  yöneticisiyle kısıtlamadan çok daha geniş, güçlü ve başarılı bir  programla çalışabilirsiniz.

 Oluşturduğunuz yeni klasörleri iş,  arkadaş, eğlence, internet, yazılım ya da çeşitli kategoriler olarak  adlandırabilir; bu sayede her kopyalanmış veriyi o klasör içinde  saklanmış olursunuz. Program içinden önemli adres, metin ya da linkleri  vurgulamak için farklı renkler de atayabilirsiniz. Yazılımcılar ya da  sürekli aynı şeyleri kopyalayıp yapıştırmak zorunda olan (mesala benim  gibi.E.N.) kişiler için faydalı bir program. Ayrıca görevleri  etiketleyip bunlara kısayol tuşu atayıp, daha hızlı ve kolay bir şekilde  erişebilirsiniz.[B][/B]

  Programı 30 gün deneme sürümü olarak ücretsiz kullanabilirsiniz. Daha  sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise  29.95$'dır.
[B]Not :[/B] Program [U]taşınabilir (portable)[/U] sürümdür.


İndir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.