Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır diyemeyiz. düşüyor.Merhabalar,
cloudflare yüklü olan bi siteye saldırmak imkansız hale geldi diyebilir miyiz?
ddos dışında bir şeyler yapılabiliyor mu? DDOS için bypass bir şekilde mümkün oluyor da ele geçirme saldırılarında ip üzerinden erişim kurulmadığı için merak ettim.hayır diyemeyiz. düşüyor.
hmmBypass edilebilir lakin uzun iş ve meşakkatli piyasada eden varsa da parayla satar diğer bir yöntem cookie satın almak bu da nereden baksan 80,90 bin TL para... Onu da alacaksan büyük hedefler için alacaksın misal borsa oynuyorsan ve bir şirketin hissesini gözüne kestirdiysen bu cookie 'leri satın alıp siteyi ddos ile vurunca hisseleri düşer sonra sen de bu düşük hisseler arasından uygun olanı alırsın bir süre sonra şirket kendine gelince hisseler tekrar yükselir ve sende hoooop yansın geceler Pelinsu Eceler
imkansiz degil ama cokda vakit aliyor ORIGIN IP denilen ip-ni yani gercek serveri bulman gerekMerhabalar,
sunucu düzgün yapılandırıldıysa düşmezarchieve sitelerinden geçmişe dönük ip vs. bulabilirsin siteye ait bu sunuclara ddos attığın zaman ise sunucu cloudflare da olsa düşer diğer açık aramalarda aynı şekilde yapabilirsin .
Orada da zaten geçmişte paylaşım yapmış olduğumuz konular bahsediliyor. API satın alma, proxy kullanımı, pupeeter gibi eklenti tarayıcılarla cloudflare 'yi geçen user agent 'ler kullanma(en zoru budur), yine bu tarayıcıların undetec hâlini örnek vermiş bunu da denemedim, Flareresolver demiş docker ile birlikte kullanılıyor bunu denemedimşöyle bir şey buldum sizin de bildiğiniz yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim. Ama 80-90k'lık cookie satın almak hisse için mantıklı olsa da herhangi bi zaafiyet taraması için çok fazla.![]()
GitHub - chenpilaomao/google-acc: 如何创建多个 Google 账户?
如何创建多个 Google 账户?. Contribute to chenpilaomao/google-acc development by creating an account on GitHub.github.com
edit: adam kendi sitesinin reklamını yapmış çok mühim bi doküman değil.
Saldırılarda insanların unuttuğu şey şu ;Merhabalar,
bu şekilde engellemesi için rate limit yemesi lazım IPlerinSaldırılarda insanların unuttuğu şey şu ;
1.Cloudflare bu ipleri sürekli kayıt altına alıyor ve saldırılan ip adresleri bir yerden sonra etkisiz hale geliyor.
2.Aynı Panelden saldırmak bir yerden sonra Cloudflarede tanınan bir hale geliyor ve %99 bir koruma sağlıyor.
Benim anlamadığım şey Gerçek kralı kimsenin görmemesi, Akamai. CloudFlare geçmek dediğiniz gibi büyük keseyle mümkün ancak Akamai için bambaşka şeyler lazımken insanlar CloudFlare'ı gözlerinde büyütüyor.Cloudflare son zamanlarda çok iyi işler başarıyor.. İmkansız hale geldi denilebilir. Ya da bu işleri kovalıyorsanız keseniz büyük olmalı...
Bana anlata bilirmisin dm den? Rica etsemnasıl geçeceğiniz dmden anlatabilirim konuya hakimseniz
ben geçiyorum çokda zor değil
banada anlata bilirmisin kardesim sana zahmet?nasıl geçeceğiniz dmden anlatabilirim konuya hakimseniz
ben geçiyorum çokda zor değil
İmkansız değil fakat imkansız gibi birşey.Cloudflare çok güvenlikli ve güçlü bir sistem.Merhabalar,
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.