Çok Abone Çok İzlenim Çok Para Kazanmak İstiyenlere

Painful

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
4,912
15
22
NEW WORLD
Evet arkadaşlar hepiniz başlığı okuyup hemen geldiniz hepimizin derdi bu zaten fakat bazı arkadaşlarımız bu işi botlarla fake izlenimlerle hilelerle istediği sonuca ulaşmaya çalışıyor peki Youtube salak mı ? Her hangi bir emek vermeden sana para ödesin.Bazı arkadaşlarda kanalı açıp başkasının videoları üzerinden yürüyor eğer o arkadaş sen isen merak etme çok zamana kalmaz kanalın kapanacaktır. Bir diğer Youtube profili özgün içerik üretmeye başlar kanalını açar ve videolarını yayınlar 1 ay sonra bakar ki 30 abone 700 izlenme gelen para 0 hemen dadanır forumlara para gelmiyor izlenmiyorum abonem yok vs. vs. Peki ne yapcaz maddeler ile sizlere anlatmaya çalışayım.

1- Güzel fikir bulup kendinizi analiz edin.Ben ne yapabilirim ?
2- Özgün içerik üretmeye başlayın.
3- Sabredin bu 1 yıl 2 yıl hatta 3 yıl bile olabilir.3 ayda olabilir
4- Kendiniz olun.Doğal olun kameranın karşına geçtiğinizde veya benim gibi seslendirme yaptığınızda kasmayın kendinizi yapmacık tavırlardan kaçının.
5- Yorumlarda ki insanlarla tartışmayın.
6- Gelen yorumları inceleyin kendinizi eleştirin bu size bir sonraki videoda yol gösterici olacaktır
7- En çok hangi videom izlenmiş diye bakın bu şekilde oluşacak kitle hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
8- Kaliteli içerik üretin.Çok mega ekipman olmasada amatör bir sistem kurun kendinize 200 liraya kıyın yani.
9- Şuan popüler olan sistem 10v10 20v20 abone sistemi kesinlikle bunu yapmayın bunun size zerre katkısı olmamakla beraber zararı olacaktır 20 abone artacak ama gerçekten takip eden 1 kişi bile artmayacaktır.Orjinal abone kazanmaya çalışın.
10- Pozitif olun.Yerine göre agresif durgun olacaksınız ama genellikle pozitif olun gülün bu karşıdakine enerji verir çekersiniz adamı.
Ve son ASLA PES ETMEYİN AİLENİZ,ARKADAŞLARINIZ SİZLERE NEDİR BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYOSUN BIRAK BU İŞLERİ DİYECEKTİR ALDIRMAYIN VE SAĞLAM ADIMLARLA YOLUNUZA DEVAM EDİN BİR NOKTADAN SONRA ONLARDA KABULLENECEK SİZE DESTEK OLACAK HATTA KENDİLERİ BİLE YAPMAK İSTİYECEKTİR. SAYGILAR.



Evet arkadaşlar benden bu kadar umarım faydalı olmuştur umarım aldığım vaktiniz boşa gitmemiştir. yukarda yazdıklarım benim içinde geçerli çünkü bende yeni sayfa açtım ve yeni kanal kurup devam etmekteyim kendinize çok iyi bakın hoşçakalın.
 

Krystra

Üye
20 Ağu 2017
136
0
Usak.php
Sonunda Birisi Asıl Aboneyi ve Asıl İzlenimi Kazandıracak Detayları Anlattı. Anlatımını Begendim Hocam Yararlı Bir Konu Eline Sağlık.
 

Czverf ToS

Katılımcı Üye
26 Haz 2016
646
0
Mars
Bakın size ne anlatıcam ben bu videoyu Türkiyed ilk çektim bandicam kurulumu bile 140 bin izlenirken benimki.Ben insanları anlayamıyorum garip....

6.574 görüntüleme yaptı anca inanmayanları link:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=2zMgw_0trm0[/ame]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.