Comic Life

crematory

Uzman üye
12 Ara 2007
1,212
29
<? echo “Err
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kendi Kahramanınız Olun!
Comic Life kendi karikatür resimlerinizi yapmanıza olanak veriyor. Tek ihtiyacınız olan kendi resimleriniz ve Comic Life!

Kolay kullanımlı arayüzü sayesinde fotoğraf koleksiyonunuzu çok kolay bir şekilde entegre edebilirsiniz. Resimlerinizi seçin, belirleyin, konuşma veya düşünce metninizi ekleyin ve ardından çalışmanızı bitirin!

Webcam ile de Comic Life'ınıza resim yükleyebilirsiniz.Comic Life eğlenceli ve profesyonel çalışmalar hazırlayabileceğiniz taslaklar kullanmanıza olanak sağlayarak resimlerinizi çok güzel bir koreografi ile birlikte sunmanızı sağlar.




Super-Shine

Looking for something special? Enhance the look of your photos with the many included filters like hand-drawn, painted and night vision.


Hayat Hikayenizi Paylaşın
Comic Life ile resim paylaşımınızı çok kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz. İster mail yolu ile isterseniz de web yolu ile gönderim yapabilirsiniz.


styles.png



Gerçeğe Dönüştürün
Yarattıklarınızı yazdırarak kağıt üzerine dökebilirsiniz.
Comic Life ile eğlenceli saatler sizleri bekliyor.

Alıntıdır...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.