Counter Strike Server Hack

darkonali

Üye
25 Ağu 2017
59
2
Merhaba Devrelerim Ve üstlerim teşekkür ederseiz devamını yayınlayabilirim
1) Hedef serverimizin adminini ,kurucusunu,Skypeden veya Facebook gibi ulaşacağımız bir yerden ekliyoruz.

2) Sonra Adminlik alıcam gibi konusuyoruz,1-2 gün gider bu böyle sizin ikna kabiliyetinize ve hayal gücünüze kalmış.

3) Konustuktan sonra asıl noktaya geliyoruz.Simdi kurbana diyoruz,ben model,müzik,grafik,map her neyse bir obje (tabi ki içinde trojan var.) yaptım bunu serverine eklersen user sayısı cogalır.böylece serverin dolar vs vs. Sonra bunu bir dosya upload sitesine uploadlayıp veya skypeden sürükle-bırak şeklinde atıyoruz.

4) Kurban;yani server kurucusu bunu panelden yüklediği andan itibaren,kurbanlar servere girebilmek icin dosyayı indirmesi gerekir.Bunu da indirmek zorunda kalacak "C:\Program Files\valve\cstrike\sound" bölümüne inecek,tabi ki trojanlı bir şekilde.Bunu açması lazım calısması icin,o da otomatikman oluyor.Oyunda kullandığı an acılıyor,ve trojan işlemeye başlıyor.

NOT : Tabi ki bunu serverdeki bütün userler,adminler,server sahipleri de indiriyor.Ve panel elimizde,server attıgınız icin size kalmıs,diğer özel bilgilerine de ulasabilirsiniz.

CoderVb2

Katılımcı Üye
12 Mar 2013
850
0
Geldin ?
1) Hedef serverimizin adminini ,kurucusunu,Skypeden veya Facebook gibi ulaşacağımız bir yerden ekliyoruz.

2) Sonra Adminlik alıcam gibi konusuyoruz,1-2 gün gider bu böyle sizin ikna kabiliyetinize ve hayal gücünüze kalmış.

3) Konustuktan sonra asıl noktaya geliyoruz.Simdi kurbana diyoruz,ben model,müzik,grafik,map her neyse bir obje (tabi ki içinde trojan var.) yaptım bunu serverine eklersen user sayısı cogalır.böylece serverin dolar vs vs. Sonra bunu bir dosya upload sitesine uploadlayıp veya skypeden sürükle-bırak şeklinde atıyoruz.

4) Kurban;yani server kurucusu bunu panelden yüklediği andan itibaren,kurbanlar servere girebilmek icin dosyayı indirmesi gerekir.Bunu da indirmek zorunda kalacak "C:\Program Files\valve\cstrike\sound" bölümüne inecek,tabi ki trojanlı bir şekilde.Bunu açması lazım calısması icin,o da otomatikman oluyor.Oyunda kullandığı an acılıyor,ve trojan işlemeye başlıyor.

NOT : Tabi ki bunu serverdeki bütün userler,adminler,server sahipleri de indiriyor.Ve panel elimizde,server attıgınız icin size kalmıs,diğer özel bilgilerine de ulasabilirsiniz.
Mantığın güzel , fakat cs dosyaları executable değildir o yüzden çalışacağını sanmıyorum ama cidden çalışsa rat vs. yaymak daha kolay olurdu

HACKEDBYHYDRA

Uzman üye
21 Ağu 2016
1,822
0
127.0.0.1

Vallahi Helal Olsun Çok Çok Güzel Düşünülmüş.
Ellerine Sağlık.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.