Cowon JetAudio v6.28 Plus VX buyrun

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
376
WORLD
CowonJetAudiov6.28PlusVX

screenshot_jetaudio5_main.jpg


Tanıtım:
JetAudio* popüler bir ses ve video çoklu ortam oynatıcısıdır. Programın kullanıcıya kolaylık sağlaması için masaüstü uzaktan kumandası da var.
Programın çaldığı ses ve video dosyalarının formatları :
Ses için; CD* WAV* MP3* RM* MIDI* video için; AVI* MOV* MPEG ve diğer formatlardır. Ayrıca 20 kanallı spectrum algılayıcı bulunmakta. MP3PRO çalabilme özelliği de mevcut.

Jet Audio ile film izlemekte hem kolay hem de eğlenceli. Ayrıca video izlerken görüntü yakalama özelliği sayesinde istediğiniz görüntüleri BMP formatında resim olarak kaydedip daha sonra bakabilirsiniz. JetAudio ile müzik dinlemenin de keyfine varıyorsunuz. Programda 7 tane müzik tarzı var. Bunlar; pop* rock* jazz* classic* vocal ve flat. Programda 1000 internet radyo istesyonu kayıtlı böylece internetten de radyo dinlemenin zevkini tadacaksınız.


16.9 MB

Download Full: https://tik.lat/DIE6s

---alıntı--
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.