// CPU Sınırınızı Artırın !!

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
28
*



PCBoost programları ve oyunları daha yüksek performansta çalıştırmanızı sağlayan hızlandırıcı bir programdır. Bilgisayarınızı yenilemeden program ve oyunları daha hızlı kullanmak isterseniz PCBoost'dan yardım alabilirsiniz. Pek çok yazılım en alt seviyede CPU (bellek) kullanma mantığıyla tasarlanmıştır. PcBoost programların gerçek performansını göstermesini sağlamak için CPU kullanım sınırlarını artırır. Bu sayede programlarınız daha hızlı çalışmaya başlar.

PCBoost bilgisayarınızdaki programların en yüksek performansta çalışmaları için dengeli bir CPU dağılımı sağlar. Bilgisayarınıza herhangi bir zarar vermeden oyun ve programlarınızı hızlandıran PCBoost bilgisayarınızın gerçek performansını görmenizi sağlayacak. Bu işlemi yaparken sisteminizi zorlayacak herhangi bir işlem yapmayan program, temel olarak en çok kullanılan programlara daha fazla bellek ayırma mantığıyla çalışıyor. Bu sayede kullanıcı en çok kullandığı programlardan daha yüksek performans sağlıyor.



DOWNLOAD
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.