Crack Aramaya Son! Zaman Dondurucu 1.22

WaGranT

Kıdemli Üye
17 Şub 2008
2,064
25
@NK@R@
th23158.jpg


Deneme sürümüne sahip olduğunuz bir programı bu programa tanıtmanız sonucunda deneme sürümü için geçen örneğin 30 veya 15 günlük süreyi durdurmakta ve programı sürekli olarak kullanmanızı sağlamaktadır.


Bu zaman durdurma olayından diğer programlarınız etkilenmezken sadece sizin seçtiğiniz program sizin istediğini zamana kadar deneme sürümü olarak çalışmaktadır.
İstediğiniz zaman da zaman durdurmayı kapatmak sizin elinizde.
Taşınabilir olan bu programı gittiğiniz her yerde kullanmanız mümkün.

Download Zaman Dondurucu SECUR1TY rar for free at Uploading.com
 

memonyak

Katılımcı Üye
17 Tem 2007
273
1
KarşıYaka
harıka muthıs bısey bu ya emegıne elıne saglık kardesım.. devamını dılıyoruz boyle programların :) :) kolay gelsın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.