Craxs Rat Kullanım + Port Açma

Merhaba, konu sahibi ve bilen arkadaşlara bir sorum olacak. Şimdi dün localnet üzerinden port oluşturarak craxsrata bağladım apk dosyasını vs oluşturdum. Hedef telefona attım çalıştı sorun yok. Hedef telefonu farklı ağlar üzerinden de denedim bağlantı geliyordu. Daha sonra programı localneti vs kapattım. Şimdi tekrar açtığımda localnet verilerinin port numarasının vs değiştiğini gördüm. Şuan craxsrat clients kısmına telefon gelmiyor. Her kapatıp açmada bu şekilde mi oluyor? Bunu sabitlemek için ne yapabilirim? Şuan için bağlantı sağlayamıyorum hedef telefona görmüyor veri gelmiyor.

Merhaba, konu sahibi ve bilen arkadaşlara bir sorum olacak. Şimdi dün localnet üzerinden port oluşturarak craxsrata bağladım apk dosyasını vs oluşturdum. Hedef telefona attım çalıştı sorun yok. Hedef telefonu farklı ağlar üzerinden de denedim bağlantı geliyordu. Daha sonra programı localneti vs kapattım. Şimdi tekrar açtığımda localnet verilerinin port numarasının vs değiştiğini gördüm. Şuan craxsrat clients kısmına telefon gelmiyor. Her kapatıp açmada bu şekilde mi oluyor? Bunu sabitlemek için ne yapabilirim? Şuan için bağlantı sağlayamıyorum hedef telefona görmüyor veri gelmiyor.
VDS alabilirsiniz

Merhabalar Bugün Sizlere Craxs Rat Kullanımını Göstereceğim Maalesef Link Koyamıyorum Çünkü Adminlerimiz Backdoor Spawnladığını Söylüyor

1-Uygulamanız Varsa Rardan Çıkartın

2-İkinci Olarak Craxs Rat 7.4 Adlı Uygulamayı Açıyoruz

3-Giriş Kısmı Gelicek Giriş Yapmak İçin İnternetini Kapatın Ve Giriş Bölümünü Resimdeki Gibi Doldurun

4-Ve Evet Ana Ekran Geldi

5-Şimdi Sıra Port Oluşturmada

İlk Olarak bir Localtonet Hesabı Açıyoruz

Ardından Yönetim Paneli Geliyor Burdan Gösterdiğim Ayarları Yapacağız

Solda My Tunnels Kısmından TCP Yazana Tıklıyoruz

Create Dedikten Sonra Portun Yanındaki Start Tuşuna Basın

Şimdi Microsoft Storeye Geliyoruz Ve Burdan Localtoneti Yüklüyoruz

Yükledikten Sonra Uygulamayı Açıyoruz Ve Karşımıza Burası Geliyor

Şimdi Tekrardan localtonetin Web Sitesine Gidiyoruz

Burdan Tokenimi Kopyalayıp Uygulamaya Yapıştırıyoruz

6- Ve Şimdi Craxs Rata Giriyoruz
Sol Taraftaki Builder Kısmına Geliyoruz

Burda Host Ve Port Kısımlarını Dolduruyoruz

Bu Kısımda İse Kurbanımız Uygulamayı Açtıktan Sonra Uygulamanın Ne Olcağını Seçiyoruz Ben Translate Seçtim

Buraları Böyle Seçmeniz En İyisi Olacaktır

Diğer Yerleri Kafanıza Göre Yapın

Ve Geldik Son Aşamaya Aşağıdaki Gibi İşaretleyin Ardından Start Buildinge Basın

Şimdi Portumuzu Etkinleştircez

Burdaki İşimiz Bitti Sıra Kurbana Atmakta

APKYI Telefona Attıktan Sonra Şöyle Bir Ekran Geliyor

Enableye Tıkladıktan Sonra İndirilen Hizmetler Kısmı Gelicektir Hizmeti Kullan Seçeneğini İşaretliyoruz

Ve Evet Kurban Geldi

Burdan Kurbanın Kamerasına,Ekranına,Mikrofununa Erişip Dinleyip Hatta Konuşabilirsiniz Şimdi Ekran Kontrolüne Girelim Mesela

Konu Bu Kadardı Okuduğunuz İçin Teşekkürler
Eline sağlık

Merhabalar Bugün Sizlere Craxs Rat Kullanımını Göstereceğim Maalesef Link Koyamıyorum Çünkü Adminlerimiz Backdoor Spawnladığını Söylüyor

1-Uygulamanız Varsa Rardan Çıkartın

2-İkinci Olarak Craxs Rat 7.4 Adlı Uygulamayı Açıyoruz

3-Giriş Kısmı Gelicek Giriş Yapmak İçin İnternetini Kapatın Ve Giriş Bölümünü Resimdeki Gibi Doldurun

4-Ve Evet Ana Ekran Geldi

5-Şimdi Sıra Port Oluşturmada

İlk Olarak bir Localtonet Hesabı Açıyoruz

Ardından Yönetim Paneli Geliyor Burdan Gösterdiğim Ayarları Yapacağız

Solda My Tunnels Kısmından TCP Yazana Tıklıyoruz

Create Dedikten Sonra Portun Yanındaki Start Tuşuna Basın

Şimdi Microsoft Storeye Geliyoruz Ve Burdan Localtoneti Yüklüyoruz

Yükledikten Sonra Uygulamayı Açıyoruz Ve Karşımıza Burası Geliyor

Şimdi Tekrardan localtonetin Web Sitesine Gidiyoruz

Burdan Tokenimi Kopyalayıp Uygulamaya Yapıştırıyoruz

6- Ve Şimdi Craxs Rata Giriyoruz
Sol Taraftaki Builder Kısmına Geliyoruz

Burda Host Ve Port Kısımlarını Dolduruyoruz

Bu Kısımda İse Kurbanımız Uygulamayı Açtıktan Sonra Uygulamanın Ne Olcağını Seçiyoruz Ben Translate Seçtim

Buraları Böyle Seçmeniz En İyisi Olacaktır

Diğer Yerleri Kafanıza Göre Yapın

Ve Geldik Son Aşamaya Aşağıdaki Gibi İşaretleyin Ardından Start Buildinge Basın

Şimdi Portumuzu Etkinleştircez

Burdaki İşimiz Bitti Sıra Kurbana Atmakta

APKYI Telefona Attıktan Sonra Şöyle Bir Ekran Geliyor

Enableye Tıkladıktan Sonra İndirilen Hizmetler Kısmı Gelicektir Hizmeti Kullan Seçeneğini İşaretliyoruz

Ve Evet Kurban Geldi

Burdan Kurbanın Kamerasına,Ekranına,Mikrofununa Erişip Dinleyip Hatta Konuşabilirsiniz Şimdi Ekran Kontrolüne Girelim Mesela

Konu Bu Kadardı Okuduğunuz İçin Teşekkürler
eline sağlık

Bu sürekliliği sabitliği sağlamanın tek yolu VDS mi hocam. Şuan yaşadığım şey normal mi standart localnet üzerinden yapan herkes bu şekilde bir sorunla mı karşılaşıyor acaba
Eskiden Packetriot Vardı Ama Oda Artık Çok Sorunlu Oldu Ve Eskidende Yavaştı Ve Kota Vardı Yani Şuanlık En İyi Seçenek VDS

VDS alabilirsiniz
ben sana diyim bunlar localtonet böyle yoğunluk olusur ise oda kapanır gibi geldi bence vip kanalı var bu tht tin bazı konularını orayada atabilirsin bende öyle yapcam yoksa konular uçuyor port yöntemleri patlıyor söyleyim dedim

ben sana diyim bunlar localtonet böyle yoğunluk olusur ise oda kapanır gibi geldi bence vip kanalı var bu tht tin bazı konularını orayada atabilirsin bende öyle yapcam yoksa konular uçuyor port yöntemleri patlıyor söyleyim dedim
Localtonet harici birkaç alternatifim var eğer kapanırsa veririm alternatifleri

birtane türk site vardı bunlara benzer neydi ya

Ellerine sağlık abi, DarkCometi kuramayınca salmıştım okul bitsin buna bakıcam
dostum ratlarla uğraşıcana git misal rat nasıl yapılır gibi şeylere bak siber güvenlik yol haritalarına bak kendine göre red team mi blue team mı yoksa başka bişi yapacana karar verip başla daha küçüğüm diyorsun hem daha iyi hızlı kavrarsın hem sosyal mühendisliğini geliştirmeden ratıda yediremezsin benim düşüncelerim bu tabi dediklerimi yapıyorsan diceğim bişi yok devam et dostum ingilizcenide geliştir hem küçüksen daha kolay senin için

benim telefonda anti virus var ona ragmen kurdum ama ekran gelmiyor rata baglanma ekranında kalıyor TAMAM İZİN VERMEM GEREKİYORMUS

Son düzenleme:
Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.