Crysis'in İlk Yaması

SezaR™

Yeni üye
12 Ocak 2008
1
0
Yerli Kardeşler'in şimdiden efsane olan oyunu Crysis'in ilk yaması 1.1 duyuruldu.
crysis-1-1-patch-has-arrived-download-now-2_thumb358.jpg

Daha tam sürümü piyasaya çıkmadan bile fanları tarafından pek çok modu hazırlanan Crysis'in ilk yaması 1.1 duyuruldu. Yamanın getirdiği bazı önemli yenilikler ve düzeltmeler şunlar:
- Artık silah değiştirirken yakın atak tuşuna basında silah hazır pozisyona hemen gelmeyecek.

- RAM ve oyunun çökme problemleri düzenlenmiş.

- SLI ve Crossfire performansı artırılmış.

- DX9 ve DX10 için performans artışı sağlanmış.

- Vertical Sync. özelliği D3D10 için düzeltilmiş.

- Ayrıca multiplayer versiyonları için bazı küçük düzeltmeler ve yeni birkaç haritayı da yamayla beraber yükleyeceksiniz.
Vaktim olmadığı için kendim upload edemedim kusura bakmayın...
Crysis Patch 1.1 (.exe)
Boyut : 139.5 MB
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.