Cs Ile Pc Hack

BY_CRAB

Katılımcı Üye
24 Eyl 2006
382
2
ADSL
bu dökümanda HalfLife yada CounterStrike oyunu sayesinde garanti yoldan kurbanın bilgisayarına gireceğiz..

Öncelikle Half Life oyunumuzu kuruyoruz ya da büyük ihtimal çoğu kişide kuruludur. Oyunu açtıktan sonra "Play Online Games" e giriyoruz.. İnternetten oyna olayı.. Sonra "add ip" ye tıklayarak kurbanın ipsini giriyoruz* port olarak 27015 giriyoruz.. neden derseniz* veri yoları üzerinde bu port açığı daha geçerli oluyor; denenmiştir anlayacağınız .. (örnek : 98.324.86.95:27015) oldu.. Ve bu ip ile bi kaç kere join olmayı deniyoruz.. doğal oLarak join olmayacaktır ama port açımı için bize yetecektir.. Daha sonra masaüstüme geliyoruz.. ( ctrL + d ) .. Protumuzu açtık şimdi sıra msdostan giriş yapmada..

Öncelikle veremeyi unuttum Kurbanın ip'sini en basit yoldan ; Başlat >> Çalştır >> Cmd 'den "netstat -n" komutu ile öğrenebilirsiniz... Garantiye almak istiyorsunuz bununla alakalı bir çok pro bulabilirsiniz google'dan..

Gelelim asıl konumuza;
Başlat >> Çalştır >> Cmd yapıyoruz ardından;
net view \\kurbanın ip nosu
Eğer bilgisayarda firewall tam değilse ve paylaşım açıksa tüm paylaşımları görebilirsiniz eğer değilse NuLL olarak giriş yapmalısınız.. Bu da 139. porttan içeri dalmak demektir.. Eğer bu port kapatılmışsa yukarıda oluşturduğumuz yeni porttan giriş yapacağız..

net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"" ""

Bu komutu yazdıktan sonra "komut başarıyla tamamlandı". şeklinde bir not alacaksınız" bu komutun ardından ilk verdiğim kodu tekrar girin..

net view \\kurbanın ip nosu
net view \\kurbanın ip nosu:27015

Yapmış olduğumuz NuLL olarak pc'ye sızmak oldu.. Yalnız eğer bilgisyarda admin şifresi varsa ne yapacağız?

Admin olarak pc'ye girmek için önceki girişi silmemiz gerekiyor;
net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /delete

komutyla önceki girişi silin..

Şimdiki sorun adm şifresini bulmak ; bunun için elimde bir kaç pro var yalnız duruma göre vermeyi düşünüyorum.. Sebep: Hazırlop harcinde birazda sizin araştırmacı olmanız.. Neyse admin şifresini kırdık diyelim.. Şifre: 123456

net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"administrator" "123456"
tabii ki 139.port kapılıysa
net use \\kurbanın ip nosu:27015\ipc$ /u:"administrator" "123456"

Evet kurbanın bilgisayarı direk emrimize amede..
Siyah ekrandan kurtulmak içinde;
başlat >> ayarlar >> denetim masası >> yönetimsel araçlar >> bilgisayar yönetimi .. Eylem menüsünden başka bilgisyara bağlanı tıklayın ve kurbanın ip'sini girin.. Bu şekilde kurbanın bilgisyarı kendi bilgisayarınız gibi kullanbilirsiniz..

Yalnız unutulmaması gereken şey pc'den çıkarken mutlaka aşağıdaki kodu girin;
net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /delete

şayet girişi silmediğiniz takdirde ip numaranız direk belli olur yani pc'de iz bırakırsan.. Yasal olarak bir soruşturma yapıldığında yakalanma olasılığınız yüksek olmakla birlikte 4-5 yıl cezaya çarptırılma olasılığınız var..
 

olcayozz

Yeni üye
12 Ara 2006
1
0
arkadasim ben dediklerini yapmaya calisiyorumda 53 sistem hatasi oldu falan diyor ve de anlattigin yontemi bi kac yerde daha gordum gene en cok senin anlatiminla yol aldim ama sonuca ulasamadim bi turlu biraz daha aciklarsan sevinirim ....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.