Cyber Star League Başlıyor !

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,500
12,861
TttL8Q.png


Başvuru İstatistikleri

Toplam Başvuru Sayısı : 1.278
Kabul Edilen Başvuru Sayısı : 219

Başvurusu Kabul Edilenler

TIKLAYINIZ [CTRL + F tuşlarına basıp THT kullanıcı adınızı yazarak kabul edilip edilmediğinizi öğrenebilirsiniz]

Başvurusu kabul edilen kişiler gelişmeleri kategori üzerinden ve Telegram grubundan takip etmelidir, Telegram grubuna katılmak için Tıklayınız.

Eğitim Başlangıç Tarihi

Etkinlik aksilik çıkmaması durumunda 19 Aralık Cumartesi günü başlayacaktır, başladığına dair duyuru konusu yine bu kategoride açılacak olup duyuru yapıldıktan itibaren puanlama sistemi başlayacaktır ve 30 gün sürecektir ve 30 günlük süreç sonucunda ödüllendirmeler yapılacaktır.


Eğitimler, sınavlar ve yarışmalar için kategoriyi ve Telegram grubunu takip ediniz..


TttL8Q.png
 
Son düzenleme:

Byhack65

Katılımcı Üye
9 Eki 2019
277
3
Hayırlı olsun şimdiden herkse bu sefer olmadı ama umarım diğer eğitimlere katılırım :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.