Darkcomet Kurbanlar Kayboldu?

TpcTahmin

Yeni üye
3 Ara 2015
5
0
Arkadaşlar ben rat kullanıyorum fakat darkcometi açtım girişteki gibi okuma metni çıktı ve kurbanlar kayboldu. Port test yaptım ve port kapalı gözüküyor modem arayüzünde port hala açık durumda bununla alakalı baya konu gezdim ve güvenlik duvarında gelişmiş ayarlarda yeni kuralla portu eklemeler falan ama benim şöyle bir durumum var bu gelişmiş ayarlara giremiyorum açılır açılmaz kapanıyor nasıl düzeltebilirim... Yada bu kurbanları nasıl geriye getirebilirim onu söylerseniz sevinirim sanki program rardan çıkarmış gibi baştan başladı kurbanlar gitti lütfen yardım edin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

maltafilex

Üye
6 Şub 2012
166
1
arkadaşlar bu konuyu detaylı bilen biri varsa yardımcı olsun çünkü bizimde ilerde büyük bir rat projemiz var. geniş bir kitleye ulaşmaya çalışıcaz o yüzden kurbanların gitmemesi gerekiyor...
 

TpcTahmin

Yeni üye
3 Ara 2015
5
0
Konu başlığınız konuyla alakalı olmalı. Düzenledim.
Teşekkür ederim.
Programı nekadar süredir kullanıyorsunuz ? Veya kurbanlar olayi anlamış olabilirmi ?
baya oldu fakat 3 ay falan, anlamış olamazlar program açılırken okunacak kısımlar tekrar çıkmaması için tikleri işaretlemiştim çıkmıyordu ama enson açışımda o yazılar yine geldi baştan rardan çıkarmış gibi oldu yani

bende o programı kullanıyorum ama olmuyor

bide port test yapıyorum ama port kapalı görnüyor bununla alakalı olur mu?
 

TpcTahmin

Yeni üye
3 Ara 2015
5
0
Darkcomet için nereden crypter bulduğunu öğrenebilir miyim.
Bana da bir crypter lazım.
ÖM atabilir misin acaba

Dostum İp Değişmiştir

Kurbanın mı ip'i değişmiştir anlamadım?

Arkadaşlar yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler sorunum düzeldi port açtığım ip değişmiş o kadar baktım görememiştim açtığım portu cmd'den ipconfig yazarak kontrol ettim farklıydı modem arayüzüne girerek açtığım portu düzenleyip ipconfigde ki ip adresini yazdım sorun düzeldi sanırım kurban gelip gidiyor ötekeki kurbanlar daha bilgisayarı açmadı ama sorun büyük ihtimalle düzeldi :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.