DARKCOMET RAT Kurban gelmiyor

bedark

Yeni üye
24 Ağu 2017
6
0
Merhaba öncellikle ben BEDARK forumda yeniyim ve darkcomet rat kullanıyorum ve hackerlikle baya bi bilgi sayibiyim sorun darkcomet ratta windows 8.1 proda yeni format attım kurban gelmemesi loclahosttada(127.0.0.1) bile gelmemesi acaba b unu nasıl düzelttirim.

umutgokmen

Üye
24 Ağu 2017
64
0
İstanbul
Kardeşim öncelikle merhaba bu sorun bendede vardı yaklaşık 1 aydan fazla süredir uğraşıyorum ve sonunda yaptım portunu düzgün aç kontrol et eğer açıksa sıkıntı yok daha sonrasında olmassa server.exe yi yani trojanini crypter la darkcmet trojanları biraz hassasdır virüs programı algıladııg zaman hemen siler ve kurbanda gider duck dns dns den ip al yoksa olmaz. NO ip kanapndı olmuyor daha o yüzden duck dns den al ip daha sonrasında tüm virüs programlarını kapat bunlarda omassa. SmartScreen i kapa ben de olmuyordu smart screeni kapattım oldu bu bilinmez fazla bunları dene olmazsa tekrar yaz.

ARES AFFETMEZ

Uzman üye
23 Ağu 2017
1,769
1
C:\
Merhaba öncellikle ben BEDARK forumda yeniyim ve darkcomet rat kullanıyorum ve hackerlikle baya bi bilgi sayibiyim sorun darkcomet ratta windows 8.1 proda yeni format attım kurban gelmemesi loclahosttada(127.0.0.1) bile gelmemesi acaba b unu nasıl düzelttirim.
Portta sıkıntı vardır şifrelemeyle alakası yok
win10 kullanıyorum bende aldım aynı hatayı hiç bir türlü kurban gelmemişti portla uğtaştım düzgün açtım sonra düzeldi superonline kullanıyorsan port sıkıntı çıkıyor
düzgün port açmayı dene
Y.Ü.K

Son düzenleme:

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.