ddos sitesi varmı

The Gölge

Saldırı Timleri Emektar
Merhaba,
DDoS(Distributed Denial of Service), internete bağlı bir hostun hizmetlerini geçici veya süresiz olarak aksatarak, bir makinenin veya ağ kaynaklarının asıl kullanıcılar tarafından ulaşılamamasını hedefleyen bir siber saldırıdır.Bu saldırı genellikler zararlı yazılım kullanılarak zombilerştirilmiş internete cihazlar üzerinden yapılmaktadır. Bunun haricinde web sitelerini ele geçirmek için atılan shellerin bazılarında ddos adı verilen scriptler bulunsa da çok eski bir scrpit olduğu için işe yaramayacaktır. Herhangi bir web sitesi aracılığıyla yapılması günümüz şartlarında mümkün değildir.
 

'The Wolf

Kıdemli Üye
22 Nis 2021
4,043
2,565
Tanrı dağı
ddos sitesi arıyorum arkadaşlar varmı
ddos sitesi arıyorum derken...
ne yani şimdi sen ddos atan bir sitemi arıyorsun ???
yok öyle bir site boşuna arama gidip bunlarla vaktini harcıyacağına gidip kali linux nasıl kullanılır araçların kullanımını ara.

üstelik internetteki birçok ddos programı sahte gerçek değil
attığın dos bir işe yaramaz ancak sen ve site arasındaki bağlantıya zarar verirsin yani kendi modem kotanı doldurursun.

senin yapacağın DOS bir işe yaramaz dediğim gibi sen ve site arasındaki bağlantıya zarar verirsin bir tek sen bağlanamasın başkaları yine siteye girebilirler

eğer gerçekten bir site çökertmek istiyorsan sen tek değil yanına 2-3kişi daha alman lazım yani 4-5 kişi olursanız ancak siteye zarar verirsiniz lakin kendi modeminiz ile değil gidip bir sever kiralayıp onun üzerinden ddos unuzu atmanız lazım sizin evdeki modemler o siteye hiçbirşey yapamaz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.