DeebWeb Uzaylı Belgeleri 2 //Stajyer Asistan

DarkViper

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
778
0
Jüpiter
Bilgisizlik ve Gerçeği Reddetmek

Uzaylıların var olduğuna neden hiç inanmadığınızı açıklamak için "bilinçsizlik" argümanını kullanamazsınız. Bunun nedeni zaten çok sayıda yabancı delilin (ör. UFO çekimleri, yabancı kaçırma talepleri, sığır yaraları raporları vb.) Çoktan maruz kalmış olmanızdır. Bununla birlikte, aptalca bir şekilde hepsini uçurmayı seçtiniz: Dünya'nın otorite figürlerinin propagandasına yenik düşmesinden sonra, tüm yabancı delillerin saçmalık olduğuna karar verdiniz.

Antik Çağ'daki UFO Çizimleri

5Q57M5.png

kWNBBJ.png

ERa88g.png

VMqaaj.png

G08Rz3.png

ERa8JB.png

Antik Çağda Yabancıların Betimlemeleri

okD3k7.png

zBP5B9.png

VMqa3P.png

AkR7yr.png

N1vAZY.png

nW8MOa.png

dGy3OQ.png

1gQvEb.png

Dostlar Belge 2 de Full Fotolar Vardır :) Diğer Belgelerde Görüşmek Üzere

clown03

Uzman üye
16 Tem 2016
1,594
0
Tokyo
Ellerine sağlık dostum.

Cidden uzaylılara inanmayanlar var. Kur-an'da geçiyor başka canlıların da olduğu buna uzaylı yerine "bilinmeyen bir canlı" desek daha mantıklı olurdu lakin halk öyle adlandırılmış öyle diyoruz.

Forumda çok gördüm inanmayanı hepsine Kur-an'da geçen ayetleri attım yaymaya çalışıyorum gerçekleri.
:D

нydrαтнαlleѕ

Özel Üye
8 Ocak 2017
3,203
1,369
Güzel konu ben şöyle düşünüyorum zamanında onlarda bizde ayni anda yaşadık, tufan koptuktan sonra duzen3 sağlanamadı ve teknoloji çok yavaş ilerledi ama onlarda kopmadı ve hala çok iyiler, benim düşüncemde budur.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.