Deep Freeze Şifresini Kırıyoruz

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan fataleror
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fataleror

Üye
Katılım
9 Ara 2006
Mesajlar
246
Tepkime puanı
7
post_bttm_left.gif
spacer.gif
post_bttm_right.gif

Deep Freeze Password Crack
Biliyosunuzki çoğu Net Cafe’ler Deep Freeze kullanıyor...
Açıklama:
Deep Freeze şifresini kırmak için* daha doğrusu yeni bir şifre üretmek için:
1." [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) " dan gerekli programı indiriyoruz ve "\Faronics\Deep Freeze Enterprise " klasorunun içine atıyoruz.
2. Daha sonra Deep Freeze password (giriş) penceresini shift+ctrl+alt+F6 ile açıyoruz.

3."Otp Token" ın karşısındaki sayı ve harfleri kopyalıyoruz.(örn.: OTP Token: 0036K700)

4. İndirdiğimiz "DFAdmin5" ı açıyoruz ve "One Time passwords" sekmesine tıklıyoruz.

5."Token" kısmına kopyaladığımız yazıyı yapıştırıyoruz ve"Generate OTP" ye tıklıyoruz.

6. İşte "OTP Password" yazan yerde yeni şifreniz
 
Kardeş,alıntı yaparken linkleri bari kopyalasaydın daha iyi olmazmıydı..(Sadece üyeler linkleri görebiliyormuş..):)

 
yahu linkler gözükmüyor işte buyrun herzaman dedğim gibi emek veren insanlara herzaman değer verin görüyorsunuz arkdaş çok emek sarf etmiş
 
link verde indirelim kardeşim.açıklama yapmışn saol emeğine sağlık ama programı indiremeden neye yararki?
 
Geri
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.