Deep Web Nedir ? Deep Web Hakkında Bilgi

madalok12

Katılımcı Üye
1 Ocak 2015
592
0
Hakkında bir şey bilmiyordum.Güzel bir şey olduğunu düşünmüştüm.Ama çoğu kişinin dediği gibi pislik yuvasıymış... kullanılmasını tavsiye etmiyorum.
 
Son düzenleme:

HACKFUN_TEAM

Katılımcı Üye
3 Tem 2007
963
0
Sadece girip izleyip baksak bazı şeylere hiç birşey yapmadan yine risklimi oluyo ayrıca yerimi tespit edip ne yapıyorlar ?


yer tespiti falan hikaye dostum sadece dowload ederken ikinci kez düşün sanal alemin düşmanı virüsler bilgisayarına virüs %100 bulasır şahsi bilgisayarında deneme kafelerde falan dene
 

erclsn

Yeni üye
17 Ocak 2016
10
0
buraya girerken korunmada sadece tor browser faydalı olmuyor mu? Başka kendimizi korumak için neler yapmalıyız? Windowsla girmek sakıncalı mı?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.