Hahaha . Hocam ilk girişim tedirginim birazDikkat Et Arkana Efbıyaylar Takılır
https://whatismyipaddress.com
Burdan öğrenebilirsin ip adresini. Ve girmekle birşey olmaz ticaret yaparsan sıkıntı ve cinsel içerikler
Seni çılgın böyle tehlikeli işler yapma taam mı?
güncel linkleri forumda deep web kısmında bulabilirsin, sıkıntı olmaz ve google da IP adresim diye aratıp çıkan sitelere girdiğinde IP adresini görürsün iyi forumlar
Ben De Girdim Aynı Şekilde 1 Sene Önce Hiçbirşey Olmadı Korktuğumdan +18 Sitelere Girdim Yinede Birşey Olmadı Sıkıntı Yapma YaniHahaha . Hocam ilk girişim tedirginim biraz
Yok hocam elimi sürmem zaten korkudan siteye girmeden kapadimKredi kartı bilgileri paylaşan bulursan uzak durmanı tavsiye ederim benim bi arkadaş hala hapisde kendisiyle hiç yüz yüze görüşmedim sosyal medyadan tanışmışdık aslında internetle hiç ilgisi yokdu sırf paranolmal olaylar için girmişdi e tabi konu para olunca işler değişti
Fbi gelicek gorursunBen Her Hafta Girerim Sorun Olmuyo
+18 ne la 1. Seviye giremiyomBen De Girdim Aynı Şekilde 1 Sene Önce Hiçbirşey Olmadı Korktuğumdan +18 Sitelere Girdim Yinede Birşey Olmadı Sıkıntı Yapma Yani
1-2 ay önce chatte bir Türk'le karşılaştım. Bir forumun adminiyim gençleri uyarmak için buradayım falan dedi işte. Linki atıyor sonra işte bu sitelere girmesinler diye uğraşıyorum diyordu. İnsan tıklamadan duramıyor. Yamyamların olduğu siteler var ya işte onlara girenleri uyarıyormuş. Sayesinde hiç girmediğim saçma sapan sitelere girdim, iyi ki gençleri uyarıyor koca yürekli insan.
Sen sen ol oradaki insanların verdikleri linklere girme, fazla merak iyi değildir.
Forumda linkler var onları kullan.
Not: Bu arada o arkadaşın bizim forumla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum ama eğer buralardaysa kısa bir sesleniş yapmak istiyorum. [Kardeş sözünü tutup niye o saatte gelmedin chate, yaklaşık 5 saat seni bekledim.] Teşekkürler.
Guleyimmi uzuleyyim skdsxjd hocam bu deep web insan merak edip giriyor ışte
Kapıyı çaldın kim açtı
Konu başliqini oku
Bişey olmaz en fazla katiller seni öldürürür şaka şaka kendimde denemedim ama bile bile arkadaşımın pc sinde girdim :trl baya uğrsştım bişey olmadı sanada olmaz Kafana Takma
-Y.Ü.K.
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.