Demirtaş:Bu toprakların adı Kürdistan.

UNEQUAL

Emektar
4 Şub 2015
4,231
61
İstanbul
Selahattin Demirtaş :"Bugün ülke bölünmüştür. Artık emin oldum. 50 bin defa da öldürseniz bu toprakların adı Kürdistan'dır."
Video
 

stallking46

Kıdemli Üye
4 Haz 2015
3,480
1
O bir Fakır.
Söyleyin o seloya vardırmasın beni yanını kulağını çektircek illa :D
bütün gücüyle çalışıcakmış ahahahah ne güldüm ya :D :QWE:QW:E QWE :
 

CaptainSalvador

Adanmış Üye
17 Eki 2014
6,074
12
Teşkilat
Rüyasını anlatıyor sanırım.Hala konuşabiliyor mu bu adam.
Size 1 avuç toprak vereceğimizi mi sanıyorsun selo.
Bu sözlere rağmen Tutuklanmıyorsa suç Demirtaşın değil Devletindir.
 
Son düzenleme:

GreatBelly

Katılımcı Üye
24 Haz 2015
775
0
6.Boyut
Bakmayın kardeşim o ... gerçek olsa hiç dermi o mesela hiç duydunuz mu ağzından ben şerefsizim ***im kahpeyim vatan hainiyim yani gerçekler ağzından duyamazsınız
 

xkartal21

Kıdemli Üye
21 Eki 2012
3,267
0
Kastamonu
Biz Kürtlere hiçbir zaman eziyet etmedik onlara vatanımızdan yer verdik köpek bile sahibine Sadık neden bu Kürtler böyle yapıyor ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.