Deniz demişken arkadaşlar bu ne? +16

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
1untitled120copyql1da3.jpg


1untitled220copyuk2am8.jpg


1untitled320copymb3ka7.jpg


Ewet arkadaşlar bu ne?:confused:
 

azrail4

Üye
22 Eyl 2006
170
0
ya bu resimleri neden se hiç medya yayınlamıyo cunku hepsi photoshop boyle bi yaratık olsa dunya calkalanırdı ve buna bennzer daha bir cok resim var ortada
 

Colinn

Yeni üye
28 Ara 2006
16
0
yaw bu tip resimlerin hepsi fake be..milletin işi gücü yok kafa karıştırmaya devam.. insanları bunlarla oyalayıp ırak'ı zapt ettiler..biz bu ne bu ne derken aha kıyamet geldi derken turkiye^de gider elden..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.