Dev Örümcek..Dikkat rüyanıza girebilir

aladag07

Yeni üye
27 Eki 2006
13
0
antalya
Gördüğüm kadarıyla amerikan askerleri bulmuş.Nereden geldi bilinmez ama buda bush un başının altından çıkmıştır.Askeri yetmemiş herhalde örümcek sallamış uçaklarla :))
 

TuRKu_GozLuM

Uzman üye
26 Eyl 2007
1,091
22
istanbul
sahte oldugunu sanmıyom bu nerde yakalanmıs bırde soyleseydın barı yaws

solmezkc5oe0ad7.gif
 

dk34

Yeni üye
22 Eki 2007
6
0
poposunda iğnesi bilem var! vay be bu olsa olsa "sipiderhardmen" adamı yer valla;))
waşşşşşşşşş..
 

burdurlu

Yeni üye
9 Ağu 2007
8
0
bu örümceklerden türkiyedede var.hatta bizim bağ evinde tonla var.etcil bir örümcek türü bunlar.arı,küçük böcek vs...lerle besleniyorlar.fakat insanlara bi zararları olduğunu hiç görmedim.ayrıca bu kadar büyüklerinide hiç görmedim.gördüğüm en büyük örümcek 5 cm falandı.bizzat inceledim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.