Devamsızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dangers

Katılımcı Üye
1 May 2009
325
1
s.a son sınıftayım toplam 45 gunluk devamsızlık hakkı var fakat toplam devamsızlıgı hesaplerken ozurlu + ozursuzmu hesaplıyacagız yoksa bırde devamsızlıktan sayılmayan sureler var onudamı hesaplayacagız hesaplanmıyor dıye bılıyorum ama \ 1-2 gunle kalabılme ıhtımalım var lutfen emın olanlar cevap versın bırde 9 kategori alttakı sorumun cevabını verebılırsenız makbule gecer..
 

DeimoS 18

Kıdemli Üye
15 Nis 2007
3,088
3
Bursa
Devalsızlık hakkı özürlü 20 özürsüz 20 gün sınıfı geçebilmen için ikisinin toplamı 19,5 + 19,5 = 39 gün olması lazım . Eğer özürlü veya özürsüz devamsızlıktan biri 20 gün olursa sınıfta kalıyon
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.