DFX Audio Enhancer 8.405 All Products

erdem28

Kıdemli Üye
28 Eyl 2007
2,662
44
İSTANBUL
2qxcq5y.jpg

turk.gif
DFX Audio Enhancement Winamp; Winamp programı için müthiş bir eklenti. Bu program ile winampta dinlediğiniz müzikler eşsiz bir hâl alıyor. Ses için öle gelişmiş efektler kullanıyor ve sesi öyle kaliteli hale getiriyor ki hemen farkedeceksiniz. Bu program winamp'a ek olarak kuruluyor ve winamp başladığında o da devreye girerek kendi özelliklerini kullanıyor. İstediğiniz ayarları yapıp müzik keyfinizi en iyi yere getirin. Program 5+1 ve 7+1 ses sistemleri ile tam uyumlu çalışabilmektedir.

Programın Gelişmiş Efektleri
Fidelity
Bu effekt, veri sıkıştırma algoritmaları kullanarak sesin boğuk çıkmasını sağlıyor. Böylece seste eksik olan frekans harmonileri yeniden oluşturulmuş oluyor. Harmonik restorasyon, kodlama işlemi sırasında, yüksek frekansları dikkatlice sentezleyen ve eksik hormonilerin yerine yerleştiren patent bekleyen teknoloji kullanılarak gerçekleştiriliyor.
HyperBass
Bu effekt müzik dosyalarınıza derin ve zengin bir bas ekliyor. DFX bunu yaparken dikkatlice düşük frekanslı harmonileri yeniden oluşturuyor. DFX, hoparlörlerinizin fiziksel sınırlarını zorlamadan, onlara ek yük getirmeden ve güç tüketimini arttırmadan bunu yapıyor. HyperBass, herhangi bir müzik sisteminin bas performansını gerçekten arttırıyor.
Dynamic Boost
Bu effekt, seslerinizin kalitesini bozmadan sesin iki kat daha fazla çıkmasını sağlıyor.
Ambience
Bu efekt, yerleşik hoparlörlerde veya zayıf müzik sistemlerinde eksik olan stereo ses ihtiyacını karşılıyor.
3D Surround Sound
Demo versiyonda olmayan bu özellik ise en önemli özellik. Seslerinize şaşırtıcı bir derinlik ekliyor. 3D Surround özelliği tabiri caizse sizi müziğin içine koyuyor. 3D Surround, 2 hoparlörlü sistemlerini veya küçük PC hoparlör sistemlerini genişletiyor ve zenginleştiriyor. Ayrıca bu effekt, Surround Sound sistemleriyle tam uyumludur.

eng.gif
New DFX 8 Audio Enhancement. Awesome!. Incredibly Easy To Use. Simply turn on DFX and be amazed at the added sound clarity and punch that your media player provides. DFX now supports the most popular video player — DivX Player. Make your DivX videos sound sharper, livelier and pack more punch. Transform your media experience with absorbing, powerful soundtracks at the press of a button.

DFX enhances your music listening experience by improving the sound quality of MP3, Windows Media, Internet radio and other music files. With DFX you can transform the sound of your PC into that of an expensive stereo system placed in a perfectly designed listening environment. Renew stereo depth, boost your audio levels and produce a deep, rich bass sound.​

DFX Audio Enhancer 8.405 All Products
https://tik.lat/inFJ8
 

InTİKaM1

Katılımcı Üye
2 Nis 2007
951
10
45
Bi ara eklemistim media playerida ekleniyordu crack lazimdi kullanamamistim ? winamp icinde aynisimi acaba?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.