diger musluman ulke vatandalarının ataturku sevmemesi

efecankal

Yeni üye
9 Ocak 2007
10
0
en son konustugum faslı cocuklardan duydugum ve daha once de ıranlı ve arap bı kac duydugum sozlerdır bunlar. onlara gore ataturk dınle devletı ayırmıs ve turkıyeye dınden uzaklastırmıstır bundan dolayı ataturku hıc sevmemektedırler.. Bence gayet sacma ama sızın goruslerınızı merak ettım

akdem2001

Yeni üye
9 Ocak 2007
1
0
siyasetin bedeli

bu ülkede olduğu gibi diğer ülkelerde işlerine geldikleri gibi algılatır ve birbirlerinden koparılırlar. Böylelikle bugüne kadar gerek atatürk gerekse kuran-ı kerim üzerinden siyaset yapılmakta ve çıkar elde edilmektedir. Atatürk din ve devlet işlerini ayırmış, herkese özgür iradesini teslim etmiştir. gerisi insanlara kalmış. bunu bilseler herhalde birkaç mollanın kölesi olmazlar. Bu arada islamda krallık yoktur. Ama maşaallah arab alemi kral şah dolu..

pit10_mikado

Katılımcı Üye
26 Eyl 2006
651
3
biyerlerden
ben sadece bu lafı soyluyorum

İŞGALDEKİ HALİ UNUTMA
ATATURK'E DİL UZATMA SEBEPSİZ
SEN GENE ANANDAN CIKARDIM AMA
BABAN KİMDİ BİLEMEZDİN ŞEREFSİZ

scnyc

Yeni üye
23 Ara 2006
27
0
Hiç Bir Ulus Lidersiz Olmaz Atatürk,de Bizim Liderimiz önderimiz Bence Sansasyon Atatürk Camileri Ibadet,e Kapatmiş Diyorlar Ben Ce Büyük Bi Yalan

C0M!S3R-eX

Uzman üye
14 Kas 2006
1,174
27
Söz konusu ilkeler dini ilkelere bağlı olarak yönetildiği için böyle düşünüyolardır büyük ihtimalle.
Fakat ben senin konuştuğun kişilerin detaylı bir araştırma yapmadan konuya önyargıyla yaklaştığını tahmin ediyorum.
Güzel ve güvenilir kaynaklardan sağlam bi araştırma yapan herkesin ATATÜRK'e hayran kalacağından eminim ben...
Tabi bu araştırmayı yaparken ırkçılık yapılmamalı ve objektif olunmalı.

ersdal

Yeni üye
21 Şub 2007
18
0
valla atatürk bu vatanı kurtarmış bize emanet etmişbizde buna sahip çıkmalıyız.

redcode

Katılımcı Üye
13 Ara 2006
663
6
Warwick
İŞGALDEKİ HALİ UNUTMA

Yani...

Wild Wolf

Üye
30 Eyl 2006
171
0
aptal arap halkı tabi sevmez çünkü Atamız şuanki onları yönetenlere karşı kazandı kurtuluş savaşını ayrıca şu var Türkün Türkten başka dostu yoktur

hacker919

Yeni üye
14 Mar 2007
2
0
kardeslerimizin dedigi tam dogru atatürk kendizi müslüman gedildiki sdaten galiba ve neden atatürk sikiyim atatürkün anasini. atatürk türkiye icin bi bok etmedi OSMANLI bü ülkeyi kurtardi atatürk picinin töbe töbe bir gün elbette öleceiz atatürk gibi ozaman ahiret de görüseceiz cünkü biliyroum arkadaslar beni forum gine atacak cünkü atarükden bende nefred ediyom okulda atatürk discoda atatürk sikiyim atatürküjn amini yaw töbe töbe ne bu atatürk osmnali niye hatirlanmiyor aman atatürk sikti bü ülkeyi onun arkasindalirida kendi gibi etti birakti ATATÜRK PICDIR

hadi silin beni gine forumdan haha sanki gine kayit olmucam ben neyse zaten daha iyi bi forum buldum ve bir gürn turkhackteam hacklenirze beni unutmayin

saygiziz hacker . . .

black shark

Katılımcı Üye
15 Eyl 2006
413
5
kardeslerimizin dedigi tam dogru atatürk kendizi müslüman gedildiki sdaten galiba ve neden atatürk sikiyim atatürkün anasini. atatürk türkiye icin bi bok etmedi OSMANLI bü ülkeyi kurtardi atatürk picinin töbe töbe bir gün elbette öleceiz atatürk gibi ozaman ahiret de görüseceiz cünkü biliyroum arkadaslar beni forum gine atacak cünkü atarükden bende nefred ediyom okulda atatürk discoda atatürk sikiyim atatürküjn amini yaw töbe töbe ne bu atatürk osmnali niye hatirlanmiyor aman atatürk sikti bü ülkeyi onun arkasindalirida kendi gibi etti birakti ATATÜRK PICDIR

hadi silin beni gine forumdan haha sanki gine kayit olmucam ben neyse zaten daha iyi bi forum buldum ve bir gürn turkhackteam hacklenirze beni unutmayin

saygiziz hacker . . .
İŞGALDEKİ HALİ UNUTMA
sen bu sözleri neye dayanarak söyledin de belli değil şimdiye kadar senin forma durman hata

hacker919

Yeni üye
14 Mar 2007
2
0
kardes bu ülkede politikacilar insanlari atatürke tapma haline getirdi yaw biktim artik bu atatürkden tatam teseekür ederik ülkeye fadasi olmus ama osmanli olmasaydi atatürk hic bi bok olmazdi. ve atatürk galiba sionist cünkü gecenden hackledim sitede bir kac sey okudum israil sitesinde atatürk müslüman degildi sionisti aman hadi ben sikter oldum bu forumdan elvada

black shark

Katılımcı Üye
15 Eyl 2006
413
5
Atatürk, Kuran'a olan bağlılığını onu 'Kitab-ı Ekmel' yani (En Mükemmel Kitap) diye adlandırmıştır.Dolmabahçe Sarayı ve Çankaya Köşkü'ne hafızları çağırtarak sık sık Kuran okutmuş, ayetler üzerinde incelemelerde bulunmuş ve hafızlarla meal ve tefsir konularında fikir alış verişinde bulunmuştu.Bunların hepsi gerçek Atatürk ün anasıda babasıda Müslümandır sionist dediğin şey yahudiliktir buda imkansız

İslam Dini hakkında bu kadar güzel fikirlere sahip olan ve her ortamda bu düşüncelerini dile getiren Atatürk, açıktır ki Allah'tan korkan, Allah'ın emirlerini elinden geldiği kadar yerine getirmeye çalışan bir Müslümandı.

Atatürk günümüzde vatanı toprağı sevmenin bir göstergesidir.

senin yaptığın etnik kökenin Türk mü bilmem ama saygısızcadır
Atatürk ün yaptığını dünyada hiçbir lider yapamadı hem savaşıp hem inkilap yapmak

dediğim gibi bu bizim liderimiz ona saygısızca davranamazsın

sen kürtsende saygılıyız sana hangi kökendensen de

geçmişine taş attıranın geleceğine gülle atarlar

Wild Wolf

Üye
30 Eyl 2006
171
0
bunun kürtlükle veya kökenle alakası yok bu eleman ordan öyle konuşuyoda cesareti varsa gelsin karşımızda bunu söylesin

theXTaZY

Katılımcı Üye
3 Ocak 2007
696
35
sincity
ulan şunları gelipde yüzüme söylesen senin o dilini kesip bi yerine sokardım ama işte klavye delikanlısısın...

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.