Digital ObjectRescue Professional 4.3.156

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
box_dorp.jpg
alcohol_a-1.gif

Digital ObjectRescue Professional* verilerinizi* dijital kameralarınız* ses kaydedicileriniz* MP3 & WMA çalıcılarınızdan PC* PDA ve Cep telefonuna kadar tüm çoklu ortam aygıtlarınızdan kurtarır. Program Sabit Diskleri* CompactFlash Kartlarını (I/II türündeki)* IBM Micro Sürücülerini* SmartMedia kartlarını* Çoklu Ortam kartlarını (MMC)* Güvenli Dijital (SD) kartlarını* Parmak Bellekleri ve diğer her türlü depolama aygıtlarını destekler* ek olarak; DOC* XLS* ZIP* RAR* JPEG* AVI* MOV* MP3* WMA* WAV* vb. gibi geniş bir dosya biçimi aralığını destekler.
alcohol_a-1.gif

ObjectRescue Pro* müzik dosyaları* resimler* videolar* belgeler* mailler vb. her türlü dosyayı da kapsayan çeşitli dosya türleri aramalarınıza izin veren gelişmiş dosya kurtarma yeteneklerini ve yenlikçi kurtarma algoritmaları özelliklerini içerir. Bildiğiniz gibi modern dijital aygıtlar* dosyaların silinmesine ve ortam üzerindeki alanın tekrar kullanılmasına izin verir. Bu nedenle bazen cihazlarınızda meydana gelen bozulmalar (Örneğin birinin yanlış bir düğmeye basması sonucu flash kart çökmeleri) verinizin silinmesine veya bozulmasına neden olabilir. Anlık dikkatsizlikler* değerli dosyalarınızın bir anda kaybedilmesine yol açabilir. Ayrıca cihazınızın tamamen silinmesi ya da biçimlendirilmesi* depolama aygıtınızdan her şeyi kaldırabilir. Elbette değerli verilerinizi kaybetmek istemezsiniz. işte tam bu noktada ObjectRescue Pro kolayca* çabucak ve tamamen güvenli bir şekilde kayıp dosyalarınızı tekrar oluşturur.


Home Page: https://tik.lat/Npuqr

Size:2.4 Mb

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.