Discord Sahte Telefon Doğrulaması Nasıl Yapılır ?

masklow

Yeni üye
6 Ağu 2009
6
0
Hesap Açarken Telefon Doğrulaması İstiyor Ama Yan Hesap Olduğu İçin Kendi Telefonumu Yazmak İstemiyorum Hızlı Ve Geçici SMS Hizmeti Varmı ?
 

weychel

Yeni üye
7 Nis 2020
46
9
"2nr" adlı bedava numara veren uygulama mevcut, numaralar fiziksel sim kartına ait olmadığından sürekli yenileniyor. Whatsapp sanal numara olarak algıladığı için izin vermiyor fakat discord için işe yarar. Google'a "2nr apk download" yazıp indirebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.