DiskState

T-GeNeRaLs

Kadim Üye
21 Ağu 2007
5,183
51
İstanbul
« Programı indirmek için tıklayın » Tam bir harddisk analiz ve temizlik paket programı. Eğer bilgisayarınızı yönetecek bir program arıyorsanız, işte aradığınız program. Diskin tüm durumunu analiz edip ayrıntılı boyut bilgilerini rapor halinde görsel olarak sunar.

Mp3 ya da resim dosyalarınızın fazlaca yüklü olduğu durumlarda eğer aynı dosyadan iki kopya varsa tarayıp temizlik yapar.
İnternet bağlantılarınızı sonlandırdığınızda gereksiz Cookie dosyalarını temizler.

Multi-Boot özelliği sayesinde özellikle Windows Me ve 2000 kurulumlarından sonra eğer sisteminizde Linux yüklüyse boot sektörden silinerek çalışmasını engelleme olayını ortadan kaldırabilir ve bilinen tüm işletim sistemleri için boot sektör oluşturabilirsiniz.

Harddiskin içeriğini kaydeder ve herhangi bir program sildiğinizde ya da yüklediğinizde oluşabilecek sistem çökmelerine karşı önlem alır.

Belirli zamanlarda programlayarak bilgisayarınızın temizliğini otomatikleştirmenizi sağlar.

Küçük fakat güçlü bir program. Denemekte fayda var.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.