Doblo Safeline Satışta

ÇağlaR

Yaşayan Forum Efsanesi
22 Tem 2007
9,942
17
Ankara
fiatdoblosafeline.jpg


Fiat Ticari Araçlar, Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen Fiat Doblo Safeline’ı 22 bin 690 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla tüketicilerin ilgisine sundu. Fiat Doblo’nun yeni donanım versiyonu olarak ön plana çıkan Fiat Doblo Safeline, standart olarak sunulan 2 havayastığı ve EBD destekli ABS gibi aktif ve pasif güvenlik donanımlarıyla dikkat çekiyor. Nisan ayı boyunca Koç Fiat Kredi desteğiyle 12 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faiz gibi avantajlı kredi koşullarıyla Fiat Doblo Safeline için özel satın alma kolaylıkları da sağlanıyor.
100 km’de 4.7 litre yakıyor
Fiat Doblo ailesinin diğer üyelerinden “Safeline” logolarıyla ayrılabilen yeni model versiyonu, ilk olarak Fiat Doblo VIP’te sunulan ****lik siyah gövde rengiyle de satın alınabiliyor. Fiat Doblo Safeline, kaputu altında sadece manuel şanzımanla kombine edilen 1.3 litre 75 HP ve 1.9 litre 105 HP’lik Multijet iki ayrı dizel motor seçeneğinin yanı sıra 1.4 litre 77 HP’lik benzinli motorla kombine ediliyor. Fiat Doblo Safeline’ın 75 HP güç ve 190 Nm tork üreten 1.3 litre Multijet motor versiyonu 146 km/s’lik maksimum hıza erişirken, 100 km’de ortalama 4.7 litrelik yakıt tüketimi değeriyle ön plana çıkıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.