- 24 Ağu 2017
- 978
- 1
Arkadaşlar sizce yol haritam iyimi??
HTML(öğrenildi)
Python
Ruby
Java
C#
JavaScript
PHP
mySQL
C
Sizce bu programlama sırası iyimi şuan Java öğreniyorum
Bu programlama dilleri hacker için yetermi
İyi iyi ama doğru git programlama bir tarafa web tasarlama bir tarafa
Arkadaşlar ben öyle bölüm bölüm değilde tam hackerlığa uğraşıyorum yani bu programlama dillerini öğrendikten sonra temel network eğitim setlerine bakıcam..!!Her dala konarsan kafan karışabilir. Önce hack için belli bir bölüm seç örneğin WebHacking. Webhacking için gerekli olanlar HTML, CSS, PHP, ASP, JavaScript.
Bu 5ini öğren sonra webhackingde geliş sonra farklı hack bölümüne geç. Örneğin mailhack.
Anadal seç. Sonra alt dallarına bak. Bitirince başka anadala geç.
- Y.Ü.K Üyesi
Ben öğle değil yani web hacker ondan sonra mail hack değildeBenim biel kafam karıştı web öğrenmek istiyorsan php mysql e gir programa girmek isiyorsan diğerlerine böyle kafan karışmaz tabi benim kafam karışmaz diyorsan devam
-Y.Ü.K.
Zor değil sadece bir düzene oturtmalısınBen öğle değil yani web hacker ondan sonra mail hack değilde
tam hackerlığa uğraşmak istiyorum yani hem bu programlama dillerini hemde temel network eğitim setlerini bakıcam..!!!
Arkadaşlar ben öyle bölüm bölüm değilde tam hackerlığa uğraşıyorum yani bu programlama dillerini öğrendikten sonra temel network eğitim setlerine bakıcam..!!
ben öyle olmak istemiyorum
Ben öğle değil yani web hacker ondan sonra mail hack değilde
tam hackerlığa uğraşmak istiyorum yani hem bu programlama dillerini hemde temel network eğitim setlerini bakıcam..!!!
C# öğren ben istiyorm ama zamanın olmuyo
bide anlamıyorm
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.