Doğru Yoldamıyım..??

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1

Arkadaşlar sizce yol haritam iyimi??
HTML(öğrenildi)
Python
Ruby
Java
C#
JavaScript
PHP
mySQL
C
Sizce bu programlama sırası iyimi şuan Java öğreniyorum
Bu programlama dilleri hacker için yetermi

berkealp55

Üye
19 Ağu 2017
108
0
24
Samsun
Her dala konarsan kafan karışabilir. Önce hack için belli bir bölüm seç örneğin WebHacking. Webhacking için gerekli olanlar HTML, CSS, PHP, ASP, JavaScript.
Bu 5ini öğren sonra webhackingde geliş sonra farklı hack bölümüne geç. Örneğin mailhack.

Anadal seç. Sonra alt dallarına bak. Bitirince başka anadala geç.

- Y.Ü.K Üyesi

Son düzenleme:

n0on

Uzman üye
29 Tem 2017
1,016
0
Benim biel kafam karıştı web öğrenmek istiyorsan php mysql e gir programa girmek isiyorsan diğerlerine böyle kafan karışmaz tabi benim kafam karışmaz diyorsan devam
-Y.Ü.K.

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Her dala konarsan kafan karışabilir. Önce hack için belli bir bölüm seç örneğin WebHacking. Webhacking için gerekli olanlar HTML, CSS, PHP, ASP, JavaScript.
Bu 5ini öğren sonra webhackingde geliş sonra farklı hack bölümüne geç. Örneğin mailhack.

Anadal seç. Sonra alt dallarına bak. Bitirince başka anadala geç.

- Y.Ü.K Üyesi
Arkadaşlar ben öyle bölüm bölüm değilde tam hackerlığa uğraşıyorum yani bu programlama dillerini öğrendikten sonra temel network eğitim setlerine bakıcam..!!
ben öyle olmak istemiyorum

Benim biel kafam karıştı web öğrenmek istiyorsan php mysql e gir programa girmek isiyorsan diğerlerine böyle kafan karışmaz tabi benim kafam karışmaz diyorsan devam
-Y.Ü.K.
Ben öğle değil yani web hacker ondan sonra mail hack değilde
tam hackerlığa uğraşmak istiyorum yani hem bu programlama dillerini hemde temel network eğitim setlerini bakıcam..!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
Hacker değil, siber güvenlik uzmanı küfür mü ediyorsunuz belli değil arkadaş :). Siber Güvenlik Uzmanı için programlama dilleri gayet önemlidir şayet bir saldırgan gibi düşünemedikten sonra neye yarar bunca dil neye yarayacak kaybettiğin zaman. En basitinden XSS açığını <script>alert("XSS Vuln.");</script> sadece bu payloadla kontrol eden nesil programlama dilleri ile hacker olacağını sanıyor ilk önce bir saldırgan gibi düşünmeyi öğrenin.

Bangx

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
313
0
Sıra bana birazcık karışık gözüktü.
Java'dan sonra Javascript'e geçmeni tavsiye ederim. Birbirlerine yakın olan dilleri arka arkaya öğrenirsen daha rahat edersin.

berkealp55

Üye
19 Ağu 2017
108
0
24
Samsun
Arkadaşlar ben öyle bölüm bölüm değilde tam hackerlığa uğraşıyorum yani bu programlama dillerini öğrendikten sonra temel network eğitim setlerine bakıcam..!!
ben öyle olmak istemiyorum

Ben öğle değil yani web hacker ondan sonra mail hack değilde
tam hackerlığa uğraşmak istiyorum yani hem bu programlama dillerini hemde temel network eğitim setlerini bakıcam..!!!

Anlamıyorsun. Tam hackerlığı tam bir pasta gibi düşün. Şimdi bu pastayı bölmüşler her diliminin farklı işlevi var webhacking mailhacking sosyalmedyahacking falan büssürü küçük dilimi var. Sen bir pastayı komple yutamazsın. Dilim dilim yemen gerekir. Dilimleri yemen için çatalı batırıp daha küçük parçalar halinde yemen lazım (Html css php)

Umarım şimdi anlamışsındır

- Y.Ü.K. Üyesi

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.