doğudaki şehirler pkk yüzünden gelişemiyor

give_a_solace

Yeni üye
18 Tem 2007
32
0
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi doğudaki şehirler gelişmiyor çünkü doktor mühendis pkk nedeniyle gelmiyor. Ben vanda oturuyorum ve vanın yerlisiyim kürt değilim 77 ceddimle beraber türküm ama vanda eziliyoruz. çarşıya çıkıp ben türküm diyemiyorum ve bu benim zoruma gidiyor. okulumdaki sınıfta kürtçe müzik dinleyip apo seni ve şehitlerimizi unutmayacaz diye slogan atıyolar. her askerimiz şehit düştüğü zaman sevinç çığlıkları atıyolar ve bunlar okul pansiyonunda kalıyor. Devletimiz g.tündeki donu bile alıyor giydiriyor ama yinede ihanet ediyolar. Bu pkk lı p.çleri anlamak zor ve bu ş.sizler birgün doktor olup yine devletin ekmeğini yiyecekler ve kazandıkları parayı pkk ya gönderecekler ve bir vatan evladı belki bunun yüzünden şehit düşecek. Buna artık bir son verilsin istiyorum çok ama çok zoruma gidiyor.

SAYGILARIMLA
 

mustidj38

Katılımcı Üye
1 Şub 2011
286
0
KAYSERİ
Güzel Türkiye mizde hakları oldugunu sanıyorlar almaya çalışıyorlar ama biz onlara yar etmeyiz bu toprakları çünki bizim Askerimiz,Komandomuz,Bordo ve Mavi Berelilerimiz Dünyada Bulunan Tek Askerdir unutmayın......
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.