Dolar dahada düşermi? Yorumları alalım

Dèfacer

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,625
1
Beyler o gün 3.48 olan dolar bugün bakıyorum 3.43'e inmiş büyük düşüş eğer böyle düşüş yaşanırsa zarar edicez sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Sizce dolar tekrar yükselebilirmi? Şirketler ABD'ye olan güvenini azalttı ve dolayısıyla yatırım yapmaktan vazgeçiyor...

17 Nis 2014
133
0
Beyler o gün 3.48 olan dolar bugün bakıyorum 3.43'e inmiş büyük düşüş eğer böyle düşüş yaşanırsa zarar edicez sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Sizce dolar tekrar yükselebilirmi? Şirketler ABD'ye olan güvenini azalttı ve dolayısıyla yatırım yapmaktan vazgeçiyor...

Yazın genel itibariyle düşüş yasanıyor.Bir takım siyasi olaylar ve turizmin yaz aylarında patlaması bunun bazı sebebleri.simdiden yatırımını yapan birisi aralık ayına dogru saglam kar eder kanaatindeyim

Dèfacer

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,625
1
Bence yükselmez beyler analistlerin analizlerine göre..
Dolara trump ve pentagon yöneldi
Bitocine ise aileler doların değeri artık kalmayacak yani ABD ya bu yıl yada diğer yıl ekonomik krize sürüklenebilir.

MsK25

Katılımcı Üye
5 Şub 2012
526
0
ANKARA
abd başkanı donald trumpın yardımcılarının istifa etmeleri üzerine dolar düşüşü yaşanmaktadır.Düşmeye devam edecektir taa ki Irakta terör devleti sözde k*rdistanın bağımsızlık seçimlerine kadar.

MsK25

Katılımcı Üye
5 Şub 2012
526
0
ANKARA
abd de olan kötü şeyler veya abd yi ilgilendiren kötü olaylarda dolar düşer Türkiyeyi ilgilendiren kötü olaylarda dolar yükselir mantıken söylüyorum bunları istisnalar olabilir tabikide ama şu olaylara bakılırsa benim mantığım gayet iyi işliyor
gezi olayları - Türkiyedeki iç karışıklıktan dolayı dolar artış gösterdi
referandum - Çıkan sonuç Türkiyenin çıkarına olduğu için dolar düşme eğilimi gösterdi BİST rekor kırdı
ayrıca euro/dolar paritesine iyi bakmak lazım euro/dolar artış gösterirse dolar düşer euro/dolar düşerse dolar yükselir

1 ay sonra sözde k*rdistan bağımsızlık seçimleri olacak ve Türkiye karşı çıkacak operasyon bile yapabilir bu sebeple dolar artış gösterebilir

MsK25

Katılımcı Üye
5 Şub 2012
526
0
ANKARA
Hadi bakim 1.50 olduğu günleri özlüyorum ):

o biraz zor kardeşim etrafımıza baksana köpekbalığı dolu ülkemizin büyümesine engel olmak istiyorlar biz inatla büyüyünce onlar önümüzü kesmeye çalışıyorlar.Darbe olmus ülke askeri yapı tamamen bozulmus bir ülke 1 ay sonra sınır dışına Fırat Kalkanı operasyonu düzenliyor bu konju çok önemli çok kısa sürede toparlanan bir Türkiye var karşımızda İç karışıklıkların çıkarılmak istendiği darbelerin yapıldığı ülke ilk çeyrekte %5 ile büyüme kaydediyor Ab ülkerininin üstünde bir büyüme ve yıllardır sürekli büyüyerek gelişen bir Türkiye var burada. Biz sınır dışına operasyon yapacağımız sırada abd terör örgütlerine uçaklarla dolu ağır silah tank yardımı yapıyor ışid esad ypg pkk fetö abd almanya dış mihraklar bizi durdurmaya çalışıyorlar ama unutuyorlar ki Biz Asil TÜRK milletiyiz İnşallah 2023 ten sonraki yıllarda dolar o seviyelere inmiş olacaktır

Siber Turk

Katılımcı Üye
16 Ocak 2016
322
1
45
Merkez bankası dolar yıl sonu hedefi 3,80 lerde. Muhakkak çıkar. Yatırım amaçlı şuan alınabilir.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.