Dos attack ile site cökertme

wild_jackal

Yeni üye
22 Mar 2006
14
1
Dos attack ile site cökertme
Bu yazıda da dos attack ile site nasıl çökertilir onu anlatacağım.
Bu dos attack'la server'i yorup ya reset attırabiliriz ki bu siteyi birkaç saat kapatır ya da çökertiriz ki bunu düzeltmek çok uzun sürer.
Dos attack'lar tek bir kişinin yapmasıyla hiçbir etki ifade etmez.Sadece bilgisayarınızın cpu'sunu yormuş olursunuz o kadar.Ayrıca dos attack'lar için iyi bir bağlantı da gerekir ve iyi organize olmuş bir takım arkadaşlar da olursa bu attaklara dayanacak pek fazla site yoktur!
YIKICI, antirus 3.0, denyolaunch, gavursavar ve HackAtack programlarında toplu dos attack'ı tek tek anlatacağım.
Öncelikle yıkıcı programıyla dos attack nasıl yapılır?
öncelikle yıkıcı'nın çok kolay bir kullanımı var fakat proxy desteği olmadığı için tek kişiyle yapılan saldırılarda ip adresi tespit edilebilir.Gerçi edilsede pek birşey ifade etmez ama olsun yani sonuçta birşey elde ediyorlar değil mi?
Her neyse programı açtıktan sonra yukarıya http:// dizini olmasızın adres yazılır ve bağlan'a tıklanır.1-2 saniye beklendikten sonra sağ tarafta yeşil ışık yanar ve saldırıya başla dediğiniz zaman paketler gönderilmeye başlanır.
programı da buradan indirebilirsiniz

https://tik.lat/6naez

Antirus 3.0
programı açtıktan sonra yine yukarıya http:// dizini olmasızın site adresi yazılır.bağlantı hızı ve saldırıyı yapacak kişi sayısına göre robot bağ ve zaman aaşımı düzenlenir.önerilen 256 k'Ya 40, 512'ye de 60 robot bağdır.zaman aşımı dda kişi sayısı arttıkça daha yüksek olarak ayarlanabilir.örneğin 5 kişi saldırıyorsanız 7, 10 kişi saldırıyorsanız 10 yapın.alttaki talep tiplerine felan dokunmadan referans yazısına tıklayıp karşımıza çıkan sit ismine tıkıyoruz.genelde saldırdığımız sitenin ismi olur ve daha sonra da başlat'a tıkla***** saldırıya başlıyoruz.
bu programı da forumda aratırsanız bulursunuz.
Denyo lunch
programı çalıştırdıktan sonra sitenin tam adresini post adres'e yazıyoruz.
altına da sitenin ip'sini yazıyoruz.bunu da başlat çalıştıra ping www.sitesimi.com -t yazarak öğrenebiliriz.yazdıktan sonra eğer elimizde proxy list varsa sağ taraftaki proxy'ye tıklayıp use one of proxy'ye tıklıyoruz ve load proxy listten proxy listimizi seçiyoruz.okey'e bastıktan sonra launch'a basıp saldırıya başlıyoruz.
bu programı da https://tik.lat/I9quj adresinde indirebilirsiniz
gavursavar
programı açtıktan sonra dili türkçe olarak seçiyoruz ve adres satırına sitenin tam adresini yazıyoruz.aşağıdan bağlantı hızımızı ve sonra da 50000'i seçiyoruz.
saldıra bastıktan sonra siteye saldırıya başlıyor.bu program siteye tam anlamıyla saldırmaz, sadece diğer programlar saldırırken siteyi saniyede bilmemkaç defa açıp her linke tıkla***** serveri yorar ve iyice isteklere karşılık veremez duruma getirir.
Bu programı da forumda arama yaparak bulabilirsiniz.
Hackattack
bu programında çalışma stili anti rus'tan farklı değildir fakat antirus'la karıştırmayın sadece stil benzerliği vardır bu programı da
https://tik.lat/g2v10
adresinden indirebilirsiniz.
İyi organize olmuş bir grup ile bu programların hepsiyle aynı anda yapılacak bir saldırıya karşı koyacak güçte bir server her sitede yoktur bunu da belirteyim...
Ayrıca bu hack değildir sadece site çökertmedir.sitenin işlevini durdurur ve ziyaretçiler, üyeler hatta site sahibi bile kendi sitesine giremez
 

HackerC*

Yeni üye
22 Mar 2006
12
0
haklısın bu yolla site çökertiliyor fakat çok lamerce bence index atmak varken sadece serverı yavaşlatıp db yi çökertmek :p ne bilim çok acemice.ama yinede paylaşım için sağol.
 

GLOBAL34

Katılımcı Üye
29 Eyl 2006
327
0
dünyadan
paylaşım için sağol ama yalnız arkadaşlar formu guzel dolaşıp konu açın teşekurler wild_jackal kardeş bu arada hoşgelmışsın:)
 

gunayli

Yeni üye
19 Ağu 2007
1
0
ya linkler çalısmıyor file not fount diye bi hata çakıyo site :) yeni linkleri acil verebilirmisiniz :(( gavurun biri müslüman be kuran hakında aşırı yalanlamalarda bulunmus ilgilene bilirmisiniz acill
www.kurandakidin.net site bu nolur haledelim sunu adama uyarı aım beni tersledi diyor bu siteyi kimse çokertemez :((((
 

aksi_prens

Yeni üye
4 Eyl 2007
2
0
MERHABA ARKADSLAR ALLAHINIZI SEVERSENİZ BANA YARDIM EDİN BİR İSTE VAR BENİ COK AŞAGILADILAR RENCİDE ETTİLER O SİTEYE ZARAR VERMEK VEYA CÖKERTMEK İSTİYORUM AMA BENİM KIMSEM YOK YARDIM EDECEK NE OLURSUNUZ BANA YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİN BENİ DUYAN HERKEZE SESLENİYORUM NE OLURSUNUZ ABİLER ELİNİ,Zİ AYAGINIZI ÖPÜM NASIL YAPILIR BU NASIL YAPA BİLİRİM YARDIM EDİN ABİLEEEE BU BENİM ATRESİM YARDIM ETMEK İSTEYEN EKLESİN beyaz_google@msn. HAYDI ABİLER AGLAYAN GÖZLERİMİ GULDURUN COK İHTİYACIM VAR HERZAMAN VARDIGIMDA VEYE BASKASI VARDIGINDA SİTE SAHİBİ DEVAMLI KUCUK GÖRUYOR GELENLERİ NE OLURSUNUZ ABİLER BABALAR BEKLIYORUM YARDILARINIZI
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.