Dos attacklarla site çökertme ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
Bu yazıda da dos attack ile site nasıl çökertilir onu anlatacağım.
Bu dos attack'la server'i yorup ya reset attırabiliriz ki bu siteyi birkaç saat kapatır ya da çökertiriz ki bunu düzeltmek çok uzun sürer.
Dos attack'lar tek bir kişinin yapmasıyla hiçbir etki ifade etmez.Sadece bilgisayarınızın cpu'sunu yormuş olursunuz o kadar.Ayrıca dos attack'lar için iyi bir bağlantı da gerekir ve iyi organize olmuş bir takım arkadaşlar da olursa bu attaklara dayanacak pek fazla site yoktur!
YIKICI, antirus 3.0, denyolaunch, gavursavar ve HackAtack programlarında toplu dos attack'ı tek tek anlatacağım.
Öncelikle yıkıcı programıyla dos attack nasıl yapılır?
öncelikle yıkıcı'nın çok kolay bir kullanımı var fakat proxy desteği olmadığı için tek kişiyle yapılan saldırılarda ip adresi tespit edilebilir.Gerçi edilsede pek birşey ifade etmez ama olsun yani sonuçta birşey elde ediyorlar değil mi?
Her neyse programı açtıktan sonra yukarıya http:// dizini olmasızın adres yazılır ve bağlan'a tıklanır.1-2 saniye beklendikten sonra sağ tarafta yeşil ışık yanar ve saldırıya başla dediğiniz zaman paketler gönderilmeye başlanır.
programı da buradan indirebilirsiniz:
http://rapidshare.de/files/3121449/YIKICI.rar.html
Antirus 3.0
programı açtıktan sonra yine yukarıya http:// dizini olmasızın site adresi yazılır.bağlantı hızı ve saldırıyı yapacak kişi sayısına göre robot bağ ve zaman aaşımı düzenlenir.önerilen 256 k'Ya 40, 512'ye de 60 robot bağdır.zaman aşımı dda kişi sayısı arttıkça daha yüksek olarak ayarlanabilir.örneğin 5 kişi saldırıyorsanız 7, 10 kişi saldırıyorsanız 10 yapın.alttaki talep tiplerine felan dokunmadan referans yazısına tıklayıp karşımıza çıkan sit ismine tıkıyoruz.genelde saldırdığımız sitenin ismi olur ve daha sonra da başlat'a tıklayarak saldırıya başlıyoruz.
bu programı da forumda aratırsanız bulursunuz.
Denyo lunch
programı çalıştırdıktan sonra sitenin tam adresini post adres'e yazıyoruz.
altına da sitenin ip'sini yazıyoruz.bunu da başlat çalıştıra ping
www.sitesimi.com -t yazarak öğrenebiliriz.yazdıktan sonra eğer elimizde proxy list varsa sağ taraftaki proxy'ye tıklayıp use one of proxy'ye tıklıyoruz ve load proxy listten proxy listimizi seçiyoruz.okey'e bastıktan sonra launch'a basıp saldırıya başlıyoruz.
bu programı da:
http://rapidshare.de/files/2066450/D4Beta.zip.html adresinde indirebilirsiniz...
gavursavar
programı açtıktan sonra dili türkçe olarak seçiyoruz ve adres satırına sitenin tam adresini yazıyoruz.aşağıdan bağlantı hızımızı ve sonra da 50000'i seçiyoruz.
saldıra bastıktan sonra siteye saldırıya başlıyor.bu program siteye tam anlamıyla saldırmaz, sadece diğer programlar saldırırken siteyi saniyede bilmemkaç defa açıp her linke tıklayarak serveri yorar ve iyice isteklere karşılık veremez duruma getirir.
Bu programı da forumda arama yaparak bulabilirsiniz.
Hackattack
bu programında çalışma stili anti rus'tan farklı değildir fakat antirus'la karıştırmayın sadece stil benzerliği vardır.
bu programı da
http://rapidshare.de/files/3121631/hackattack.zip.html adresinden indirebilirsiniz.
İyi organize olmuş bir grup ile bu programların hepsiyle aynı anda yapılacak bir saldırıya karşı koyacak güçte bir server her sitede yoktur bunu da belirteyim...
Ayrıca bu hack değildir sadece site çökertmedir.sitenin işlevini durdurur ve ziyaretçiler, üyeler hatta site sahibi bile kendi sitesine giremez...
 

GLOBAL34

Katılımcı Üye
29 Eyl 2006
327
0
dünyadan
emeğe saygı guzel ama bence antirus *denyo*gavursavar*''sepecial davs'' benım favorım çoklu hack bılıyorusunuz ıskorptix bırden hacledığısılerın programıdır ayrıca ''wartool' da çk guzel program
ve antirus kadar etkili bır saldırı yapabılınır neyse paylaşım için çok teşekurler cartman baba:)
 

jackal1

Katılımcı Üye
6 Mar 2007
323
3
saol kardeş bu işe yararsa asna +++rep çünkü kıcık olduğum siteler var
 

hacebit

Yeni üye
12 Tem 2007
3
0
abiler bizim sitelere bu tarz programlarla daha önce defalarca saldırıldı ancak server bu attacklara dayanmıştı en sonunda adamlar ismini bile blmediğim hosting firmasındaki servis elemanının botnet diye bahsettiği bir çeşit trojan sayesinde kurban bilgisayarların herbirine bizim sitelere saldırması sağlanıp aynı anda 3000-4000 bilgisayarla birden siteye yüklendikleri çin en sonunda sever iflas etti . şimdi bununda önüne geçmenin yollarını arıyoruz. bu konuyla ilgili bu toicte bir konu açtık bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

http://www.turkhackteam.org/showthread.php/ddos-attack-ile-basim-derrtte-30882.html

şimdiden teşekkürler
 

¿__Ms-DoS__?

Katılımcı Üye
19 Mar 2009
290
0
30
Trabzon
Hiç bişi bilmiyosunuz Lan AntiRus muŞ onLardan bişey oLmaz ( kızmayın modlar ama bi bilmiyorLar )


Kardeşim DDos çekecekseniz açın IRC hesabını indirin Pitpul.pl yi DerLeyicide açın IRC hesabınıda ayarlayın pl ye verin komutunuzu en fazla 10 Saniye içinDe Server yerDe...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.