Driver aramak ta son nokta: driverMagican (kurulumsuz.. tıkla, çalıştır ve en indir)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jeandost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jeandost

Katılımcı Üye
arkadaşlar activasyon serial gibi şeylere gerek yok. tıkla çalıştir ve pcne uygun en güncel driverları setup dosyası halinde download et. Gercekten cok iyi bir driver bulma programı ben de ayni zamanda kullanmaktayım..
1 teşekkur yeter..

Detect on : Nod32 3.0

https://tik.lat/JdCFg

Son düzenleme:
SIMDI BEN ANLAMADım KURULU OLAN DriverleRİmi Yeeklıo YQsa FORMAttan sonRA KEndı mı Intden arıo CVP pls....

Evet haklısın. buna bende takıldım fakat bir ara format attıktan sonra deneyeceğim demek istediğini. kurulu olan driverlerının en son update sürümünü indiryo fakat formattan sonra bişey diyemeyeceğim dostum. enkısa zamanda format atınca anlarızz;)

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.