Dudak çatlaması

strawberry

Adanmış Üye
28 Ocak 2007
6,759
48
Endişe edilecek bir durum yok. Aşağıdaki reçetelerden herhangi biri çatlakları gidermek maksadı ile kullanılabilir:
Hazırlanışı: 2 çay bardağı cevizyağına; 2 çorba kaşığı eritilmiş bal mumu konur. Karıştırılarak soğutulur. Küçük bir şişeye doldurulur. Sabahları, dudaklara sürülür.
3 çorba kaşığı eritilmiş tavukyağı ile 1 kahve kaşığı eritilmiş balmumu karıştırılır. Karıştırılarak soğutulur. Dudaklar, önce gülsuyu ile temizlenir, sonra bu karışımdan sürülür.
Aynı maksadla dudaklara gülyağı, yağlı krem vya günde bir kaç kere toz şeker de sürülebilir.
AYRICA; armut, elma, erik, incir, kayısı, greyfurt, şeftali, havuç, kabak, muz, bezelye, ıspanak, mercimek, karnabalar, pancar, arpa ekmeği, pırasa ve kırmızıbiber yemek de çok faydalıdır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.