Dünyanın En Büyük Fotoğrafı ( 365 Gigapiksel )

Aso1

Kıdemli Üye
19 Ağu 2016
2,683
0
Bilecik
Dünyanın En Büyük Fotoğrafı ( 365 Gigapiksel )


Dünyanın en büyük fotoğrafını gelin ve görün: Mont Blanc'ın 365 gigapiksellik panoraması!



İtalyan fotoğrafçı Flippo Blengini ve takımı, -10 derece soğukta Canon EOS 70D, Canon EF 400mm f/2.8 II IS ve 2X III Extender kullanarak iki hafta boyunca 70.000 görüntü yakaladı. Sonuçları buradan görebilirsiniz:

In2White

 
Son düzenleme:

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,903
3
Jüpiter
La bu fotoğrafı ben çektim. Filip benden çaldı :trl
Müthiş derecede uğraşılmış bi fotoğraf. Dile kolay, 70000 fotoğraf karesini panaroma oluşturacak şekilde birbiriyle bu derece kusursuz bağlantılı çekmek ve bunları birleştirmek... Vallahi helal olsun adamlara
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.