Easy CD-DA Extractor 11 + crack full

kılıczade

Uzman üye
29 Eyl 2007
1,080
16
izmir *35*
Easy CD-DA Extractor müzik CDlerinizi kopyalayabileceğiniz, müzik dosyalarınızı bir formattan başka bir formata dönüştürebileceğiniz, müzik CDleri yazabileceğiniz veya veri diskleri oluşturabileceğiniz bir müzik dönüştürücü.Tüm popüler audio(ses) dosya formatlarını destekleyen programın desteklediği formatlar arasında 3G2, 3GP, MP1, MP2, MP3, Windows Media Audio(WMA), Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, aacPlus (HE-AAC, AAC+, HE-AAC+PS, eAAC+), FLAC, Musepack, WavPack, WAV, AIFF, Monkey's Audio, CUE ve M3U bulunuyor.

Easy CD-DA Extractor 4 tane modül içermekte işte bunlar:
image20_85.jpg

1) Audio CD Ripper
Yüksek performanslı CD ripping motoru ile müzik CD'lerinizin kopyalarını alabileceğiniz bu program "kopyalama-korumalı" CD'leri bypass ediyor. Kötü durumdaki disklerde ise onları okuyup sizlere karşılaşabileceğiniz mümkün hataları gösteriyor.
121574_medium.jpeg

Sanatçı, Şarkı Adı, vb. bilgileri internetten otomatik olarak alarak disk bilgisini size sunan yazılım Albüm Kapak Resminide internet üzerinden sizlere bulabiliyor.
ID3/****data düzenlemenize olanak tanıyan yazılım aynı zamanda gelişmiş ****adata bilgilerinide(albüm kapağı vs.) dosyaların içine gömebiliyor.
İçerdiği gelişmiş ses işleme özellikleri ile Peak Level Normalization, RMS Normalization, ve Fade In/Out gibi özelliklere sahip yazılım gerçekten çok kullanışlı.
image21_85.jpg

2) Audio File Format Converter
Müzik Dönüştürücüsü bu program ile ses dosyalarınızı istediğiniz formatlara dönüştürebileceksiniz.
121575_medium.jpeg

ID3/****data düzenlemesi ve gelişmiş ****data bilgilerini gömerek internet üzerinden edindiğiniz bilgilerle dosyalarınızı hangi formatta olursa olsun bilgilerini saklayarak çevirebileceksiniz.
image22_85.jpg

3) Audio CD CreatorTüm ev/araba CD-oynatıcıları ile uyumlu Müzik CDleri yazmanıza yarayan bu özellik ile sahip olduğunuz müzik ve ses dosyalarını kullanarak kendi CDlerinizi oluşturabileceksiniz.
121576_medium.jpeg

Tüm ses dosyası formatındaki dosyaları kullanarak Audio CDler hazırlayabiliyorsunuz.
CD-Text bilgilerinizide yazabileceksiniz. CD-Text özelliği ile uyumlu CD-playerlar da albüm şarkı sanatçı bilgisi gibi bilgileri mini lcd ekranlarda görüntüleyebileceksiniz.
Hatasız CD yakımı için BURN-Proof aktif halde olucaktır.

image23_85.jpg

4) MP3/WMA CD Creator
MP3 CDleri ve WMA CDleri yazabileceğiniz bu değişik özellik ile MP3 ve WMA uyumlu CD-playerlar'ın sağladıkları özelliklerden faydalanabileceksiniz. Bu yazdığınız CDleri isterseniz bilgisayar ortamındada rahatlıkla kullanabilirsiniz.
121577_medium.jpeg

Uzun JOLIET- dosya izimlerini destekler.
Standart Data(Veri) diskleri oluşturmak içinde kullanabileceğiniz bu yazılım sekmesiyle bilgilerinizi rahat ve hızlı bir şekilde CDlere depolayabilirsiniz.
Hatasız CD yakımı için BURN-Proof aktif halde olucaktır.
---------------------------------------------------------------------------
State-of-the-art audio encoding technology - Easy CD-DA Extractor içerdiği en gelişmiş ses codecleleri ile ses dosya formatları arasında istediğiniz hertürlü işlem için sizlere gerekli desteği sağlıyor, aacPlus'tan Coding Teknolojilerine kadar.
[FONT=verdana,geneva]Program aynı zamanda desteklediği 30 dil ile dünyanın heryerinden kullanıcılara hitap ediyor. Bu dillerin içine Türkçe'de dahil.[/FONT]
Son sürüm olan 11 ile program 10.* sürümlerini tamamlamış ve bazı codec güncellemeleri gerçekleştirilmiştir.


download: https://tik.lat/8HqiJ

crack link: https://tik.lat/y8KPP

+rep lütfen

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.