eclipse kurulumu

efecankal

Yeni üye
9 Ocak 2007
10
0
belki merak eden vardır nedır bu eclipse nasıl kurulur fln diye anlatıyım bi hele..

Eclipse IBM'in tüm yazılım geliştirme araçlarını tek bir çatı altında toplama isteğinin ürünüdür. Proje açık kodludur ve tamamen java ile geliştirilmiştir. Eclipse, eklentiler (extensions) ile genişletilebilir bir mimari gözetilerek geliştirilmiştir. c, c++ , c# , java, tomcat .... gıbı programlama dıllerını kullanabılır programları debug edebılırsınız.

www.eclipse.org sıtesınde her turlu bılgı mevcut. plug ınlerı ve programıda brdan cekebılırsıniz. bıldıgım kadarıyla sıte hala ıngılızce yanı ıngılızcenız yoksa sıteden anlamanız zor. neyse cekmek ıcın dırek
https://tik.lat/r8ZnK
bu lınke tıklamanız yeterlı torrent olarak cekmek ıstıosanızda
https://tik.lat/i8gnv
usttekı lınke tıklayın.
neyse 120 mb.lık dosyayı sag salım cektıysek ı kotayı doldurur :) kullanmaya baslayabılırız su da var eger cektım hala calısmıo dıosanız jre yuklemedınız hala ...
jre (java run-time environment) cekmek ıcın ya dırek java.sun.com u tıklayın yada
https://tik.lat/LWBYF

usttekı lınke tıklayın dırek
bundan sonrası bsaıt programın yuklu oldugu klasoru bulun ve calıstırın bu kadar basıt..

hala sorunları olan varsa mesaj yazsın cevaplıyım
 

dedegorhut

Yeni üye
22 May 2007
4
0
Eger evvelve delphi 7 nin kurdugu veri bankasiyla ilgili C:\Program Files\Borland\InterBase\InterClient\interclient.jar dosyasi girdisi classpath uzerinde tanimlanmissa, java komutu hata verir ta ki onu kaldirincaya kadar. Ben eclips'i denemedim ama netbeans 6. versiyonu inline help tabir edilen yazarken Ctrl+Bosluk tusu ile kod yardimi yapiyor aninda. Kilavuzunu siteden indirince icinde neler gizli ortaya cikiyor. Bu arada JBuilder2007 de ayni sekilde kod yardimi yaptigi icin oldukca faydali. maydonoz olalim dedim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.