EditPad Lite (Linux) 6.4.0

Virtual Root

Kıdemli Üye
8 Haz 2008
3,488
5
EditPad Lite, Linux ortamında sorunsuz olarak rahatça çalışabileceğiniz bir metin düzenleyicisidir. Metin dosyalarını açma, düzenleme, kopyalama, yapıştırma, yazdırma gibi işlemleri yapabiliyor. 16 tane son açılan dosyalar listesi ve Tab tuşu ile dosyalar arası geçiş gibi kısayolları da bulunuyor. İsterseniz Delphi, Sql, Basic vb. programlarını yazıp kaydedebilirsiniz. Bu uygulamayı ister not defteri olarak, ister HTML editörü olarak isterseniz de yazılım editörü olarak kullanabilirsiniz.

Not: Programın çalışması için sisteminizde libborqt-6.9.0-qt2.3, libborqt-6.9-qt2.3 bağımlılıklarının kurulu olması gereklidir. Bu bağımlılıklar innDirdiğiniz paketteki libsklasöründedir.

»»» Programı innDir «««
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.