Eğitim Kampı Grafik Tasarım Öğrenci Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehCaN

Kıdemli Üye
11 Mar 2016
2,199
0
GrafikLand


ALIMLAR KAPALI


Merhaba,Grafik Tasarım Eğitim Programı alımlarını açmış bulunuyoruz.Detaylar aşşağı da verilmiştir İyice okuyup,anladık'tan sonra başvurunuzu gönderiniz..

Başvuru Yapabilmeniz için gerekenler, aşşağıda ki formu doldurup bana "MehCaN" Öm yoluyla göndereceksiniz.

İsim Soyisim :
Yaşınız :
Haftalık boş olduğunuz gün ve saatler :
Eğitim alacağınız alan hakkında bilgi düzeyiniz :
Eklemek istediğiniz :


Eğitim Programı Kurallar : Telegram grubun da iken(Ders esnasında..) Kesinlikle saygı çerçevesinde,Eğitmenlere karşı argo,makara,gırgır gibi eylemler yasaktır.Üyelerde bu kurallar içerisindedir.Eğitmenler'in sözlerini ve derslerini dinlemeyip kendi kafasına göre çalışanlar(Zaten gerektiği zaman kendinize göre bırakıcaz.) Grup'tan ihraç edilecektir.

Eğitimlerde Kullanılacak Programlar : Photoshop(Cs6,CC)

Eğitim Not,Açıklaması : Eğitimin Amacı Üyelerimizi Grafik Tasarım alanında geliştirmek ve bilgilerine bilgi katmak,Grafik alanında başarılı olabileceği seviyeye taşımak.

Eğitim Sürecini Başarıyla Tamamlayanlar : Eğitim Sürecini Eğitmenler'in Değerlendirmesi ve istişareleri sonucu belirttiği kişiler Türkhackteam Grafik tim asistanı olarak görev alabileceklerdir.

Eğitimler :

Grafik Tasarım;

Sözel Çalışmalar,Manipülasyon Teknikleri,Genel Gelişim,İllustrasyon

Eğitmenler :

CxFor,MehCaN

Eğitimler "Telegram" Grubu Üzerinden Yapılacaktır..

Eğitim Karşılığı Ne mi İstiyoruz?
Eğitim karşılığı sizlerden En Az iki(2)adet okuma,ders veya test kitabı istiyoruz.(Detaylı bilgi için özelden yazabilirsiniz)

Birazcık da saygı :)

Ƴαĸαмoz1Յ1Գ'un bilgisi dahilinde açılmıştır konu..
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.