Elektrik Çarptı Kafatası Düştü..!

immortal_34

Katılımcı Üye
7 Tem 2006
292
10
ZeytinBurnu
Tıpta ender rastlanan bir olay gerçekleşti.Hindistan'da bir yıl önce elektrik çarpan ve kafası yanan elektrikçi Sambhu Roy'un kafatasının ölü olan büyük bir kısmı düştü.
kafatasielinde64216.jpg


Roy'u tedavi eden cerrah Ratan Lal Bandyopadhyay, ''Geçen yıl sonunda bize geldiğinde kafaderisi tamamen yanmıştı ve birkaç ay içinde kafatası açığa çıktı. Daha sonra kafatasının bir kısmının yanıktan etkilenen bölgeye kan gitmediği için gevşemeye başladığını fark ettik. Bu ağır yanık vakalarında görülebilen bir durum'' dedi.

Roy'un kafatasının kan gitmediği için ölen bölümü, geçen pazar günü kafatasının diğer bölümünden ayrılarak düştü.

Bandyopadhyay, kafatasının iç tabakasının ve kemik üretimine yardımcı olan ince zarın yanıktan mucizevi biçimde etkilenmediğini ve bu nedenle kafatasının yanıktan ektilenen bölümünde yeni kemik büyüdüğünü söyledi.
Bandyopadhyay ''Roy'un kafatasının bir bölümü düştüğünde öleceğini sandım, ama kafasında yeni bir koruyucu tabakanın oluşmakta olduğunu gördük. Belki de bu yeni tabaka 'ölü kafatası'nı dışarı attı'' dedi.
Roy ise pazar günü düşen kafatası parçasını atmadı ve elinde tutuyor.
Her gün haberi duyan yüzlerce kişi ve onlarca doktor, hastaneye Roy'u görmeye geliyor.

Roy'u geçen yıl ekim ayında bir yüksek voltaj telini onarmaya çalışırken elekrik çarpmıştı.
''Çifte kafataslı'' Roy, ''doktorlar eski kafatasımın yerini yeni bir kafatasının aldığını söylüyorlar, ama eski kafatasımı atmayacağım. Kafatasım beni meşhur etti'' diyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.