En Büyük Soğan

DEVSOGAN89.jpg


Ödüllü Bahçevan Paul Rochester 7 kiloluk dev soğanı nasıl yetiştirdiğinin sırrını ödülünü aldıktan sonra açıkladı ve herkesi şaşırttı.

İngiliz Ödüllü bir bahçevan olan Paul Rochester ağzına kadar dolu bir hasat zamanı söz konusu olunca
Bu soğanların böyle yetişmesindeki sır aynı zamanda
Rochester Dünya Pırasa ve Soğan Şampiyonası'nda kupayı kaldırdıktan sonra başarısının sırrının müzikte olduğunu açıkladı.
Yetiştirdiği soğanları son beş yılda 'havaya soktuğunu' dile getiren Rochester; 'Onlara beş yıldır bakımlarını yaparken bantları çalıyorum. Yetiştirdiğim parselde tünellerde teyp ve hoparlörlerim var. Her ne zaman oraya bakıma gidersem Glenn Miller bantlarını çalıyorum. Bunu yaklaşık beş senedir yapıyorum ve pırasalarım bile daha iyi gözükmeye başladılar' dedi.
Bay Rochester daha önce üyesi olduğu bir klüpte de çeşitli ödüller kazanmış ancak bu sonuncusu bugüne kadar yetiştirdikleri içinde en büyük olana verilmiş.

Boş zamanının çoğunluğunu Seaham'da bulunan parselinde geçiren Bay Rochester yarışmadaki en yakın rakibine yaklaşık 28 gramlık fark atmış soğanlarını tanıdığını kanıtlamış. Yarışmadaki juri üyelerinin yaklaşık 6. kilo 973 gramlık devasa soğandan etkilenmeleri kaçınılmaz oldu ve ödülü aldı.. 40'ların ünlü grubu Glenn Miller'in nağmelerine de bağlı.
 

KEZA42

Uzman üye
29 Ara 2008
1,437
0
cyberalem
ozaman bizim konya ovasınada ses sistemi düzenliyelim bütün ürünler bu şekilde olsun düşünsenize buğdayların boyları 2-3 mt olacak başakları 4-5 kilo :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.