en çok indirilen portable programlar

alperonline

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
463
13
Adana
portable programlar iki şekilde kullanılabilir. isminden de anlaşılacağı üzere taşınabilir programlardır.


isterseniz bellek içersine kurulabilir veya

belleğinizde saklı tutar, gerektiğinde taktığınız bilgisayara kurabilirsiniz en önemlisi bunlardan çok çok az yer kaplar.
yani bellek te bir program cihazı olarak kullanabiliyorsunuz artık normal programlardan vazgeçin bunları kullanmaya başladığınız zaman aradaki farkı anlayacaksınız.

buradaki portable programlar ilgilenenler bilir en çok indirilen portable programlardır (rapid,4share den)


RapidShare: 1-Click Webhosting
Windows Live msn portable 8.5

RapidShare: 1-Click Webhosting
msn portable live 8

RapidShare: 1-Click Webhosting
NERO 8 PORTABLE

RapidShare: 1-Click Webhosting
120 tane portable program karışık enteresan programlar var

RapidShare: 1-Click Webhosting
Portable Avast! Antivirus version U3 + License (Sandisk)

RapidShare: 1-Click Webhosting
portable yapma programı içinde resimli anlatımıda var pdf ve chm şeklinde artık programlarınızı küçültebilir flash belleğinizde kullanabilirsiniz.
RapidShare: 1-Click Webhosting
Windows_Vista_Portable_Edition_QVGA___Skin_package WA
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.