En Gizemli 7 Şampiyon

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
242
-Türkistan-
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere League of Legends oyunun en gizemli 7 şampiyonuna göz atacağız hız kesmeden başlayalım..​



En Gizemli 7 Şampiyon



1-Shaco





Shaco yıllar önce bir prense oyuncak olması için yapılmış bir kukla'dır.Karanlık büyüler ile yozlaşması ve sahibinin ölümü ardından gittikçe korkunç bir hal alan Shaco, hangi krallık için yapıldığı bilinmiyor.Shaco hala eğlence'nin peşinde fakat çok korkutucu bir eğlence'nin peşindedir.

2-Pyke





Pyke, bir canavar avcısı'dır.Pyke ağzı büyülü keselerle dolu bir balığı'ı avlarken, işler ters gidince kaptanı tarafından ölüme terk edildi.Pyke'nin ölmeden önce gördüğü son şey onu yutulurken izleyen tayfasıdır, Pyke okyanusun dibinde uyanınca balığın içinde kendisini binlerce mavi ışığın arasında, zihininde kadim bir ses yankılanırken buldu.Ses Pyke'in aklını ezerek, tayfasının mutlulukla yaşarken, onun neleri kaybettiğini göstermiştir.Denizin dibinde Pyke'in kimin ile anlaştığını bilmiyoruz.

3-Nocturne





Rün savaşları sırasında, büyücüler zafere giden yolu bulmak üzere iken yapabilecekleri her yolu denemişlerdir.Gölge sihirine başvuran bir büyücünün, bedenini bırakıp ruhlar alemine geçmesi ve rakiplerinin zihinine saldırması ile iş kontrolden çıktı ve ruhlar alemide savaşa sürüklendi.Büyücüler bu sırada gölge suikastçıları ile büyülü varlıklar oluşturmaya başladılar ve boyutu karanlığa boğmuşlardır ta ki Nocturne tarafından tek tek katledilene kadar.Diyarına girmeye kimse cesaret edemeyince, Nocturne beslenmek için bedensel dünyaya geçmeye karar verdi.

4-Amumu





Amumunun kim olduğunu kimse bilmiyor.Dokunduğunu lanetleyen mumya çocuk, yanlız ve bir arkadaş arıyordur.Soğuk kış gecelerinde onu autacak bir arkadaşı olmayıp, geceleri göz yaşı döken hüzünlü mumyanın sesini duymak mümkün'dür denir ama başına ne geldiği bilinmiyor.

5-Kozmik Koruyucu Bard





Yıldızların ötesinden gelen Seyyah Bard, evrenin dengesini korumaya çalışır.Yardımcı minik ruhların micinleri ve güçlü nesnelere çekildiği söylenen Bard zor zamanlarda ortaya çıkıyor.Bard'ın kaç yaşında olduğu, gücünün sınırları ve görüntüsü bile bilinmiyordur, Bard'ın formu sadece bir kıyafettir.

6-Tahm Kench





Tahm Kench bir gelişim günü, geçim sıkıntısı çeken bir mucide gidip, Piltover'ın varlıklı klanlarından dikkatini çekecek bir fikir vermeyi önermiştir ve karşılığında sadece bir tutam saçını vermeyi istemiş ve kadın bu takası kabul etmiş fakat tek bir icat ile tatmin olmamış.İki palto ile bir gün yine yanına gelmiş ve saçlarının tamamını istemiş, mucit ise bunu yine kabul etmiş ve bu saçları orada yutmuş ama kadın onu ünlü yapacak bir icat yine yapamamış.İblis yine karşısına çıkıp bir anlaşma önermiş ve ertesi hafta bir kulağını almış.Kadın artık iki paltoya yapmaması için yalvarıp yakarmıştır, iblis gülerek kadını iki paltodan kurtaracağını söylemiş ve onu tek lokmada yutmuş.

7-Volibear



Parçalanmış bir bedene ve korkunç bir deli ordusuna sahip olan Volibear, varlığı ile çevresindeki zihinleri ezen ruh gezginlerini yoldan çıkarıp yitenlere dönüştüren, hayvan ve insan kırması olan Volibear'ın amacı ve geçmişi bir sır perdesidir.Yitenlerin akan suyu geçemediğinden, Volibear'ın burada ne yapmak istediği belirsizdir.



 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,801
1,458
Shibuya
Eline sağlık. Hâlâ beni Master'dan vazgeçirecek şampiyona rastlamadım. :siritan2 :kahkaha

ivk6LP.gif
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.