En İyi Ücretsiz 9 Oyunu İnceledim [T.H.T Özel)

YouKnowWho

Kıdemli Üye
9 Haz 2016
3,774
0
8
Merhaba TürkHackTeam ailesi bugün sizlere Steam üzerindeki en güzel ve ücretsiz oyunların incelemelerini yapacağım.Hatırlarsanız önceki konumda ( http://www.turkhackteam.org/off-topic/1563724-tht-ozel-en-iyi-9-ucretsiz-oyunlar-p2w-yoktur.html ) oyunların sadece isimlerini vermiştim.Sizler için tek tek indirip inceliyorum.Önceki konuda iyi dediğim oyunlara bu konuda kötü demiş olabilirim.Çünkü bazı oyunları oynayan oyuncu sayısı çok az.Uzatmadan incelemeye geçeyim.

1 - Paladins

Tek kelime ile özetlemek gerekirse "efsane" bir oyun.İndirdim ve aralıksız 4 saat oynadım.Hiç sıkmadı diyebilirim ki öyle.Hiç beklemeden indirin ve oyun keyfini yaşayın.

2 - Hawken

Sevdim oyunu.Ama deathmatch dan başka oyun modu yok sanırsam.Oyun hep aynı mantıkta ilerliyor tara, öldür, can bas.10 saat civarı oynanır ama daha fazlası sıkar.

Düzenleme:Oyun modları var 5-6 tane ama oynayacak oyuncu yok malesef.10-20 dakika bekledim sunucu bulması için..Sildim!

3 - Planetside 2

4 - Heroes & Generals

Oyun iyi gibi ama sorunları var ve bu yüzden oynayamıyorum.En yakın zamanda düzeltilirse iyi olur.Şimdilik siliyorum, 1 saat bile oynayamadım.(Benden kaynaklanıyor olabilir.)

5 - Black Squad

Zula, Wolfteam gibi paragöz oyunlardan kopup bunu oynayın.Güzel ve başarılı bir oyun.Tek sıkıntısı sanırım gerçekçi olması için yaptıkları özellik : adamlar 2-3 vuruşta ölüyor.Ayrıca vurulduktan sonra fizik kurallarına meydan okuyarak ters takla atıyor.

6 - Evolve Stage 2

7 - Warframe

Grafikleri, animasyonları, seslendirmeleri, oynayış tarzı kaliteli.Baya beğendim oyunu.Uzaylılar felan baya hoş.Oyunda sürekli görev yapıldığı için (veya ben öyle sanıyorum 2 saat oynadım) biraz sıkabilir.50 saat civarı rahat oynatır kendisini.

8 - War Thunder

9 - Team Fortress 2

İndirip oynadıkça incelemeleri tamamlayacağım.

Son düzenleme:

Ultra723

Kıdemli Üye
14 Mar 2013
2,721
3
sitemap.xml
Ellerine sağlık, ya piyasada düzgün bi oyunda kalmadı bence, zamanında SRO vardı onun yerini tutan oyun bulamaz oldum

Emre160703

Kıdemli Üye
12 Haz 2016
2,101
0
Localhost
Ciddiyim ağlamak üzereydim bi ara. Paladins inat etti açılmıyor. İlk başta bir hata verdi düzelttim üzerine bir daha verdi onuda geçebildim sonunda o ekrana gelen küçük yükleme yerinde dolup failed diyor.

YouKnowWho

Kıdemli Üye
9 Haz 2016
3,774
0
8
Ciddiyim ağlamak üzereydim bi ara. Paladins inat etti açılmıyor. İlk başta bir hata verdi düzelttim üzerine bir daha verdi onuda geçebildim sonunda o ekrana gelen küçük yükleme yerinde dolup failed diyor.

Dostum bende de hata olmuştu hatanın ismini tam yazar mısın?

Emre160703

Kıdemli Üye
12 Haz 2016
2,101
0
Localhost
Dostum bende de hata olmuştu hatanın ismini tam yazar mısın?

Ya game failed mi ne öyle bir hata ile karşılaşmıştım dll lerinde missing anti cheat 32 falan diyodu artık bıraktım resmen günlerce uğraştım dedim ki bu pc ile alakalı yok pes ettim :D Sen anlamışsındır play dedikten sonra gelen küçük dolma ekranı var ya ora tam dolunca game failed gibi bir şey yazıyor kırmızı

YouKnowWho

Kıdemli Üye
9 Haz 2016
3,774
0
8
Ya game failed mi ne öyle bir hata ile karşılaşmıştım dll lerinde missing anti cheat 32 falan diyodu artık bıraktım resmen günlerce uğraştım dedim ki bu pc ile alakalı yok pes ettim :D Sen anlamışsındır play dedikten sonra gelen küçük dolma ekranı var ya ora tam dolunca game failed gibi bir şey yazıyor kırmızı

https://oynadi.com/oyunlar/haberler/paladins/hatalari-cozum-yollari/

Dostum al buradan dene olmazsa oyun bir programı hile sanıyor olabilir

Emre160703

Kıdemli Üye
12 Haz 2016
2,101
0
Localhost

HackTHT

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
449
0
27
Karabük
Eline sağlık kardeşim de , şimdiki oyunlar eskilerin yerini tutmuyor. Tamam paladins falan biraz eski ama Gta 3 kadar değil yada mayın tarlası :D

chocolax

Kıdemli Üye
1 Ocak 2015
3,172
3
1 - Paladins

Bilgisayar kaldırmıyor.

2 - Hawken

Bilgisayar kaldırmıyor.

3 - Planetside 2

Bilgisayar kaldırmıyor.

4 - Heroes & Generals

Bilgisayar kaldırmıyor.

5 - Black Squad

Bilgisayar kaldırmıyor.

6 - Evolve Stage 2

Bilgisayar kaldırmıyor.

7 - Warframe

Bilgisayar kaldırmıyor.

8 - War Thunder

Bilgisayar kaldırıyor ama bir yerden sonra sıkıyor.

9 - Team Fortress 2

Oyun biraz kasıyor.

YouKnowWho

Kıdemli Üye
9 Haz 2016
3,774
0
8
1 - Paladins

Bilgisayar kaldırmıyor.

2 - Hawken

Bilgisayar kaldırmıyor.

3 - Planetside 2

Bilgisayar kaldırmıyor.

4 - Heroes & Generals

Bilgisayar kaldırmıyor.

5 - Black Squad

Bilgisayar kaldırmıyor.

6 - Evolve Stage 2

Bilgisayar kaldırmıyor.

7 - Warframe

Bilgisayar kaldırmıyor.

8 - War Thunder

Bilgisayar kaldırıyor ama bir yerden sonra sıkıyor.

9 - Team Fortress 2

Oyun biraz kasıyor.

Üzüldüm dostum sistemin nedir?

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.