ESET NOD 32 4.0.417 Final 32bit & 64bit + NodEnabler 3.0

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
15wl2s0.jpg


Sınırsız kullanım için gerekli bilgi dosya içinde mevcut

Kişisel bilgisayarlarınızdaki özel verilerinizi korumak her geçen gün çok daha önemli hale geliyor. Her kullanıcı internette dolaşırken, oyunları ve çoklu ortam uygulamalarını çalıştırırken, arkadaşlarına e-posta gönderirken, rahat bir şekilde çalışırken virüslere, solucanlara, truva atlarına, reklam uygulamalarına, casus yazılımlara, rootkitlere ve diğer tüm tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma ister.

ESET NOD32 Antivirus pazardaki en iyi proaktif korumayı sunar. Virüs imzaları henüz güncellenmeden yeni çıkan virüsleri durdurabilen gelişmiş teknolojileri kullanarak sıfır gün (0 day) saldırıları olarak bilinen tehditleri önler


24327ix.gif


__32 bit__

ESET_NOD32_Antivirus_4.0.417_FINAL_-32BIT.Eng.rar

__64 bit__

ESET_NOD32_Antivirus_4.0.417.FINAL_-64BIT.Eng.rar
 

HalidBinVelid

Yeni üye
29 Ocak 2007
6
0
sağol kardeş ama bu benim pc ye ağır geliyo

Bu ağır geliyosa, diğeleri senin pc yi durdurur, en azından RAm takviyesi ile pc ni yükseltmeni öneririm. En popüler olanları denedim

Kaspersky
Comodo
Bit Defender
Avira
AVG
AVK
Avast

Tamam koruyolar eyvallah ta bilgisyarımı teslim edeceksem niye kullanıyım sizi dimi. Varlığı yokluğu belli değil, evin akıllı ****** gibi.

not: Bunların hepsi ıntel Q8200 işlemci + 3 GB ram e sahip bi sistemde denendi


Bi benzerine rastlamadım tek para verdiğim yazılımdır kendisi, süresi yeni bitmişti, almanyaya geldim bu süre içinde burada birazz daha pahaı gönlüm el vermedi :D 30 euro vermeye ama indirme linki yanlızca premium üyeler için geçerli diyor varmıdır bi çaresi.

Ayrıca tekrar teşekkürler
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.